Taloyhtiöt ahdingossa – miten Retta Isännöinti voi auttaa?

Webinaaritallenne

Tänä vuonna maailmalla ja Suomessa tapahtuneet muutokset ovat voimakkaasti vaikuttaneet taloyhtiöiden arkeen ja talouteen. Korot ja niiden mukana myös lainakustannukset ovat nousseet, ja inflaatio on lisännyt taloyhtiöiden kustannuksia. Sota Ukrainassa on vaikuttanut energian hintaan, mikä pakottaa myös taloyhtiöt etsimään energiatehokkaita ratkaisuja kiinteistön ylläpitoon ja asumiseen.

Taloyhtiöt ahdingossa – miten Retta Isännöinti voi auttaa? -webinaarissa kerromme, miten taloyhtiö voi vuositasolla saavuttaa tuntuvia säästöjä suunnitelmallisella ja ennakoivalla taloudenpidolla sekä keskitetyllä palveluiden hankinnalla. Parhaimmillaan nämä säästöt voivat olla samaa kokoluokkaa kuin mitä isännöintipalvelut taloyhtiölle vuoden aikana maksavat.

Tilaisuudessamme Ari Taiponen kertoo, miten taloyhtiöiden energiaratkaisut tulevat kehittymään ja miten ne vaikuttavat sekä taloyhtiön talouteen että taloyhtiön arvon kehitykseen vastuullisuusnäkökulmasta katsottuna.

Ari Myllymäki kertoo puheenvuorossaan, miten Rettan 10 000 kiinteistön ostovoima on valjastettu yksittäisen taloyhtiön hyödyksi laadukkailla ja erittäin kustannustehokkailla Retta Plus -palveluilla.

Lopuksi käymme lyhyen paneelikeskustelun yllä mainituista aiheista ja vastaamme lähettämiinne kysymyksiin.

Webinaari pidettiin 9.11.2022. Kiitos kaikille osallistuneille!

Katso webinaaritallenne alapuolelta