Retta Living -webinaari

Taloyhtiön kiinteistönhoitokustannukset hallintaan ylläpidon suunnittelulla ja oikealla mitoituksella

Kiinteistön suunnitelmallinen hoito on avainasemassa asukkaiden viihtyvyyden ja taloyhtiön arvon säilymisen kannalta. Retta Living -palvelu laatii kiinteistönkohtaisen huolto-ohjelman tarkkoine tehtävänkuvauksineen ja vie sen digitaalisesti seurattavaan muotoon. Standardoitu palvelu tuo selkeyttä taloyhtiön ylläpidon seurantaan ja johtamiseen sekä varmistaa kustannustehokkuuden. Huolto-ohjelman laadinnan yhteydessä palveluntuottajat voidaan kilpailuttaa ja parantaa ylläpidon ennustettavuutta ja kustannustehokkuutta.

”Yhteiskilpailutus Joensuussa toi 25 % edullisemmat kiinteistönhoitokustannukset taloyhtiöille.” 

Webinaaritallenteessa kerromme, miten Retta Living -palvelu käytännössä toimii ja miten sen avulla voidaan säästää taloyhtiön kustannuksissa ja samalla parantaa kiinteistönhoidon laatua.

Kiinnostuitko palvelusta?

Jyväskylä vuokranvälityspalvelu Retta. Jyväskylän kaupunkikuva.

Retta Living

Retta Living -palvelu laatii kiinteistölle huolto-ohjelman ja vie tämän digitaaliseen seurattavaan muotoon. Palvelu selkeyttää taloyhtiön ylläpidon tarpeen, ylläpidon johtamisen ja seurattavuuden sekä varmistaa kustannustehokkuuden. Huolto-ohjelman laadinnan yhteydessä palveluntuottajat voidaan kilpailuttaa ja parantaa ylläpidon ennustettavuutta ja kustannustehokkuutta.