As Oy Mäntsälän Ohkolanraja, Kellokoski

Järjestyssäännöt taloyhtiössä Retta Isännöinti

As Oy Mäntsälän Ohkolanraja sijaitsee Kellokoskella. Talo on rakennettu vuonna 1975 ja taloyhtiössä on yhteensä 30 asuntoa. Taloyhtiötä isännöi Retta Isännöinti.

Lähtötilanne:

Taloyhtiössä suunniteltiin kattoremonttia ja vesikaton uusimista. Myös taloyhtiön seinien kunto arvelutti, joten isännöitsijä Pia Laine suositteli hallitukselle, että seinät tutkittaisiin ja että seinäremontti tehtäisiin tarvittaessa heti kattoremontin jälkeen, jolloin yhtiö selviäisi remontista yhdellä lainalla.

Tutkittaessa selvisi, että päätös seinäremontin tekemisestä olikin viimeisiä hetkiä se tehdä. Rakenteissa, erityisesti parvekkeissa, oli jo pahoja vaurioita.

Ratkaisu:

Asia vietiin yhtiökokouksen päätettäväksi ja päätös oli myönteinen. Seinäremontti toteutettiin onnistuneesti kattoremontin yhteydessä.

Remontteihin liittyvän tuen lisäksi Retta Isännöinti tarjoaa As Oy Mäntsälän Ohkolanrajalle perusisännöintiä. EU:n tietosuoja-asetuksen tullessa voimaan 25.5.2018 on taloyhtiö myös valtuuttanut Retta Isännöinnin hoitamaan tietosuoja-asetukseen liittyvät tehtävät tietosuojasopimuksen ja -palvelukuvauksen mukaisesti.

Tulokset:

Hallitus oli tyytyväinen Retta Isännöinnin toimintaan remonttien yhteydessä sekä siihen, että seinäremontti toteutettiin isännöitsijän suosituksesta ajoissa. 

“Olemme tyytyväisiä, että taloyhtiön seinäremontti toteutettiin isännöitsijän suosituksesta ajoissa.”

Hallituksen puheenjohtaja