As Oy Mäntsälän Ohkolanraja, Kellokoski

As Oy Mäntsälän Ohkolanraja sijaitsee Kellokoskella. Talo on rakennettu vuonna 1975 ja taloyhtiössä on yhteensä 30 asuntoa.

Lähtötilanne:

Taloyhtiössä suunniteltiin kattoremonttia ja vesikaton uusimista. Myös taloyhtiön seinien kunto arvelutti, joten isännöitsijä suositteli hallitukselle, että seinät tutkittaisiin ja seinäremontti tehtäisiin tarvittaessa heti kattoremontin jälkeen. Näin yhtiö selviäisi remontista yhdellä lainalla.

Tutkittaessa selvisi, että oli korkea aika tehdä päätös seinäremontin tekemisestä. Rakenteissa, erityisesti parvekkeissa, oli jo pahoja vaurioita.

Ratkaisu:

Asia vietiin yhtiökokouksen päätettäväksi, ja päätös oli myönteinen. Seinäremontti toteutettiin onnistuneesti kattoremontin yhteydessä.

Remontteihin liittyvän tuen lisäksi Retta Isännöinti tarjoaa As Oy Mäntsälän Ohkolanrajalle perusisännöintiä. Kun EU:n tietosuoja-asetus tuli voimaan vuonna 2018, taloyhtiö valtuutti Retta Isännöinnin hoitamaan myös tietosuoja-asetukseen liittyvät tehtävät tietosuojasopimuksen ja -palvelukuvauksen mukaisesti.

Tulokset:

Hallitus oli tyytyväinen Retta Isännöinnin toimintaan remonttien yhteydessä sekä siihen, että seinäremontti toteutettiin isännöitsijän suosituksesta ajoissa. 

“Olemme tyytyväisiä, että taloyhtiön seinäremontti toteutettiin isännöitsijän suosituksesta ajoissa.”

Hallituksen puheenjohtaja