Kokonaisvaltainen isännöinti pitää taloyhtiösi kulut kurissa

Nainen hymyilee toimistolla palaverissa ja tekee muistiinpanoja ipadiin Retta

Muutamme tapaa tehdä isännöintiä – astu kanssamme isännöintipalveluiden tulevaisuuteen!

Asiakkaanamme saat mahdollisuuden hoitaa taloyhtiösi asioita nykyaikaisesti, helposti ja vaivattomasti. Isännöitsijänä varmistamme, että taloyhtiösi arki rullaa sujuvasti.

Perinteisen, ammattitaitoisen isännöinnin lisäksi taloyhtiösi saa nauttia monipuolisista asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöosakeyhtiöille suunnatuista palveluista. Kiinteistöjen kunto ja arvo kehittyvät ja asukkaat viihtyvät, kun isännöinti on osaavissa käsissä.

Elämisen ja asumisen asiat hoituvat ketterästi näillä keinoilla:

Kuulemme sinua ja teemme vuorovaikutuksesta helppoa

Taloyhtiön päätöksenteko on sitä sujuvampaa, mitä paremmin viesti kulkee hallituksen, osakkaiden, asukkaiden ja isännöitsijän välillä. Sähköinen OmaRetta-palvelukanava takaa sen, että saatavillasi on aina ajantasaisin tieto taloyhtiösi kuulumisista. 

Taloyhtiön asiakirjat ja helppolukuiset talousraportit kulkevat mukana matkapuhelimessasi. OmaRettassa voit hoitaa asumiseen liittyviä asioita kätevästi vaikka kotisohvalta.

Pysyt kärryillä taloyhtiöitä koskevista ajankohtaisista asioista myös uutiskirjeiden, osakastiedotteiden ja asiakastilaisuuksien avulla. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi OmaRetta-palvelun lisäksi puhelimitse ja sähköpostitse.

Johdamme taloyhtiösi asioita tiedolla ja kokemuksella

Taloyhtiön kulut pysyvät hallinnassa, kun isännöitsijä on perillä kiinteistön teknisestä ja taloudellisesta tilanteesta. Taloyhtiösi asioita hoitaa Retta Isännöinnin osaava ja monipuolinen palvelutiimi, joka vastaa taloyhtiön arjen sujuvuudesta ja pitkäjänteisestä suunnittelusta.

Taloyhtiösi palvelutiimiin kuuluu:

  • Isännöitsijä
  • Tekninen isännöitsijä
  • Kirjanpitäjä
  • Toimistoisännöitsijä
  • Asiakaspalvelu- tai kiinteistösihteeri
  • Lakiasiantuntijoita
  • Ympäristö- ja energia-asiantuntijoita
  • Hankinta-asiantuntijoita
  • Asumisen palveluihin perehtynyt kattava yhteistyöverkosto

Retta Isännöinti on Suomen suurin kiinteistö- ja isännöintialan toimija, joten saat käyttöösi sekä valtakunnallista että paikallista osaamista. Taloyhtiöiden tavalliset ja erikoisemmatkin haasteet hoituvat reippaasti ja läpinäkyvästi yli 50 vuoden kokemuksella.

Saat ison toimijan hyödyt käyttöösi

Retta Isännöinnin selkäranka rakentuu tasaisen laadukkaasta tekemisestä. Sinun taloyhtiösi on yksi 6 500 isännöimästämme kiinteistöstä, joihin mahtuu yli 150 000 asuntoa. Jokainen koti on meille yhtä tärkeä.

Tasalaatuinen isännöinti on sujuvien prosessien ansiota. Jokaisella isännöitsijällämme on paikkakunnasta riippumatta käytössään samat toimintaohjeet ja järjestelmät. Voit siis olla varma, että vaikka tuttu isännöitsijä vaihtuisi, hänen seuraajansa ja koko taustalla vaikuttava palvelutiimi jatkavat työtä samalla, varmalla otteella. 

Retta Isännöinnin sanalla on painoarvoa. Yhteistyökumppanimme kuten pankit, sähköyhtiöt, vakuutusyhtiöt, siivous- ja jätealan yritykset sekä muut palveluntarjoajat neuvottelevat mielellään kanssamme.

Yhteistyöverkostomme on toimialan laajin ja monipuolisin, ja löydämme taloyhtiöllesi parhaat sopimukset niin pienissä palveluhankinnoissa kuin isoissa saneeraushankkeissakin. Voit nukkua yösi rauhassa, kun tiedät, että Retta Isännöinti pitää taloyhtiösi puolta.

Tyytyväisyytesi on kaikkein tärkeintä

Laadukkaan isännöinnin potentiaali piilee asukkaissa. Koska kuuntelemme taloyhtiösi asukkaita, osakkaita ja hallitusta tarkalla korvalla, pystymme jatkuvasti kehittämään yhteistyötämme.

Asiakastyytyväisyyden takeena toimivat säännölliset asiakastyytyväisyysmittaukset, joiden perusteella voimme yhdessä rakentaa yhä vahvempaa näkymää ja pohjaa taloyhtiösi toimintaan. Keskimäärin vietämme asiakkaidemme kanssa 18 vuotta – pitkissä suhteissa kasvamme ja kehitymme yhdessä!

Taloyhtiösi saa myös taloudellisia kannustimia. Esimerkiksi hankintapalvelumme tavoitteena on valjastaa 6 500 asiakasyhtiömme ostovoima taloyhtiösi hyväksi. Tehtyjen sopimuksien myötä taloyhtiösi voi saada merkittäviä säästöjä esimerkiksi hissihuolto-, sähkö- ja vaihtomattosopimuksiin. 

Yhteistyökumppaneidemme kautta taloyhtiösi voi myös saada jopa tuhansien eurojen lisätuloja. Tarjoamme esimerkiksi avaimet käteen -periaatteella 5G-tukiaseman hallinnointipalvelua, jossa taloyhtiösi katolla olevat käyttämättömät neliöt vuokrataan 5G-tukiaseman käyttöön. Vuokratuottoja voi sijainnista riippuen kertyä jopa 1000–4000 euroa vuodessa.

Lue lisää ja tutustu etuihin >>

Sujuvat ja läpinäkyvät yhteistyö- ja hankintasopimukset tehdään aina alan parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Laajasta kumppaniverkostostamme löytyy asiantuntijoita ratkaisemaan kaikenlaisia asumiseen ja elämiseen liittyviä pulmia. 

Ota yhteyttä, niin muutetaan sinunkin taloyhtiösi isännöinti nykyaikaiseksi ja toimivaksi!