Vuokravälittäjä kertoo: Espoon Tuomarilassa yhdistyy kaupunkiasuminen, luonto ja rauha

Nina Rihkanen on melko tuore rettalainen, hän aloitti Retta Asuntovuokrauksen vuokravälittäjänä kesällä 2021. Nyt hän välittää asuntoja mm. Tuomarilassa ja Espoon keskuksessa. Nina on koulutukseltaan matkailu- ja palveluliiketoiminnan restonomi ”Minulle ei ole aina ollut selvää, mihin ammattiin haluaisin. Ennen Rettaa olen työskennellyt useissa asiakaspalvelutehtävissä. Asiakaspalvelu sekä tiivis asiakkaiden kanssa työskentely onkin tullut minulle tutuksi.”, Nina kertoo.

Nina Rihkanen, vuokravälittäjä, pääkaupunkiseutu

Viimeisimpänä Nina työskenteli Helsinki-Vantaan lentokentällä, mutta koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne loi haasteita lentoliikenteelle, minkä seurauksena henkilöstöä jouduttiin lomauttamaan. Lomautuksen aikana Nina alkoi katsella avoimin mielin erilaisia työpaikkoja ja tutkia tarkemmin vuokravälittäjän töitä. Ninan lähipiirissä useampi ihminen työskentelee kiinteistöalalla, ja asuntomarkkinat ovat aina kiinnostaneet häntä. Tästä syystä Nina päätti hakea Rettalle vuokravälittäjäksi.

Nina on viihtynyt Retta Asuntovuokrauksessa erittäin hyvin, koska työnkuva on kiinnostava ja monipuolinen.

”Tykkään työstäni ja nautin siitä, että työ on niin monipuolista. Mieleenpainuvat asiakaskohtaamiset, loistava porukka ja ilo auttaa ihmisiä löytämään heille sopiva koti. Asiakkailta saatu kiitos tuo positiivisuutta työhön!”, Nina iloitsee.

Vuokravälittäjän tärkeinä ominaisuuksina Nina pitää asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä organisointitaitoja. Työ on osin todella hektistä, joten töiden priorisointi ja aikataulujen hallinta on hyvin tärkeässä roolissa, jotta työssä jaksaa.

Miksi vuokrakoti Tuomarilasta

Ninan mukaan Espoon Tuomarilassa yhdistyy sopivasti kaupunkiasuminen, luonnonläheisyys ja oma rauha. Tuomarilan sijainti on hyvin keskeinen: Turunväylä, Kehä II ja Kehä III ovat todella lähellä. Tuomarilassa on oma juna-asema, josta pääsee lähijunalla kulkemaan nopeasti ja Espoon keskuksesta on lisää kulkuyhteyksiä. Esim. polkupyörä on kätevä kulkuväline Espoon keskuksen palveluiden luokse. Tuomarilan aseman pohjoispuolelle on myös rakennettu paljon uudistuotantoa.

”Vaikka Tuomarilassa palvelut ovat lähellä, niin myös luonto ja Keskuspuisto ovat ihan kulman takana”, Nina muistuttaa.  

Tuomarila tarjoaa monipuolista harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa: patikointireittejä Keskuspuistossa, uimahalli ja golfkenttä lähellä sekä Tuomarilan kuntoportaat vanhan hyppyrimäen paikalla. Tuomarilan Urheilijat on alueen aktiivinen salibandyyn keskittyvä urheiluseura.

Vuokra-asunnot Tuomarilassa

Asunto Oy Espoon Kissankäpälä >
Kulovalkeantie 17

Asunto Oy Espoon Kajo > 
Kulovalkeantie 19 A

Asunto Oy Espoon Tuike >
Kulovalkeantie 19 B

Asunto Oy Espoon Loimu >
Kulovalkeantie 19 C

Asunto Oy Espoon Valkea >
Kulovalkeantie 21 A

Asunto Oy Espoon Lieska >
Kulovalkeantie 21 C

Asunto Oy Espoon Lyhdynvälke >
Lyhtykuja 2

Asunto Oy Espoon Ratalaaksonkuja 14 >
Ratalaaksonkuja 14

Asunto Oy Espoon Viskaali >
Ratavallintie 8

Asunto Oy Espoon Tuomarilan Kesäpiha >
Tuomarilankatu 1

Vuokra-asunnot Ymmerstassa

Asunto Oy Espoon Etuhovi I >
Ullanmäentie 12

Asunto Oy Espoon Etuhovi II >
Ullanmäentie 14