Tietoa palvelustamme poikkeustilanteen aikana

Toimistomme ovat normaalisti auki, mutta kehotamme asiakkaita ensisijaisesti olemaan yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli asiasi vaatii toimistolla vierailua, sovithan tapaamisajan etukäteen.

Kun olet kiinnostunut tietystä vapaasta vuokra-asunnosta, täytä ensin sähköinen asuntohakemus ja ole sen jälkeen yhteydessä asunnon vuokrauksesta vastaavaan välittäjään. Asunnon vuokrauksesta vastaavan välittäjän yhteystiedot löydät asuntoilmoituksesta. 

Emme toistaiseksi järjestä yleisnäyttöjä asuntoihin, mutta voit sopia välittäjän kanssa yksityisesittelyn järjestämisestä.

Vuokranmaksuun ja maksuaikajärjestelyihin liittyvät kysymykset

Vuokranmaksuun liittyvissä asioissa kehotamme vuokralaisia olemaan sähköpostitse yhteydessä vuokrareskontraamme. Sähköpostiosoite löytyy lähettämistämme laskuista sekä yleensä myös taloyhtiön ilmoitustaululla olevasta yhteystietotiedotteesta.

Koronaviruksen aiheuttama kriisi vaikuttaa tällä hetkellä monen kuluttajan taloustilanteeseen. Olemme suunnanneet lisäresursseja vuokralaisten asioiden käsittelyyn sähköisesti vuokrasopimuksien hallinnointiyksiköissä ja vuokrareskontrissa. Suuren yhteydenottomäärän vuoksi yhteyskanavat ovat valitettavasti kuitenkin ruuhkautuneet.

Pyrimme vastaamaan asiakkaiden vuokravapaa-, vuokranalennus- ja vuokranmaksueräpäivän siirto -tiedusteluihin mahdollisimman pikaisesti. Ruuhkasta johtuen vastausaika voi olla nyt viikonkin verran. Pyydämme kärsivällisyyttä, vastaamme tiedusteluunne mahdollisimman nopeasti.

Muistamme ystävällisesti, että toimimme esimerkiksi maksuaikajärjestelyissä ja muissa maksuihin liittyvissä asioissa kunkin vuokranantajan antamien ohjeistuksien mukaisesti.