Mikä on parasta Keravassa? Lue Keravan edut vuokravälittäjän näkökulmasta

Retta Asuntovuokrauksen vuokravälittäjä Jenna Tuovinen päätyi sattuman kautta vuokravälittäjäksi, mutta koki heti välitystyön oleva hänen oma juttunsa. Jenna haki Rettalle kesätöihin vuonna 2019 ja innostui työstä heti. Jennan opiskelutausta on matkailupalveluiden tuottajan tutkinto sekä hänellä on vahva kaupallinen tausta ja noin 10 vuoden kokemus myynnin parissa.

Jenna Tuovinen, vuokravälittäjä, Keski-Uusimaa

Jennan työkokemus välittäjänä on hyvin monipuolinen. Hän työskenteli pari vuotta toisaalla vuokravälityksen parissa ja palasi huhtikuussa 2021 takaisin Rettalle. ”Viihdyin talossa todella hyvin ja oli kiva tulla takaisin. Poissaoloni aikana oli tapahtunut isoja uudistuksia niin tiimin sisällä, toiminnassa kuin kohteissakin. Kaikki sujuu hyvin ja työn tekeminen on mielenkiintoista ja innostavaa.”, Jenna kertoo. Tällä hetkellä Jenna välittää vuokra-asuntoja Keski-Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Keravan edut vuokravälittäjän näkökulmasta

Tällä hetkellä Järvenpää ja Tuusula ovat trendaavia alueita, jonne on viime vuosien aikana rakennettu paljon uudistuotantoa. Jenna uskoo Kerava olevan seuraava nouseva alue.

”Erityisesti Korona-aika on vaikuttanut siihen, että suuremmista kaupungeista muutetaan kehyskuntiin väljempien asumisratkaisujen, palveluiden läheisyyden sekä monipuolisten harrastusmahdollisuuksien vuoksi. Myös autopaikan saanti on monille tärkeää. Kerava pystyy vastaamaan erilaisiin asumisentarpeisiin hyvin.”, Jenna kertoo.

Keravassa Jennaa viehättää erityisesti hyvät palvelut, keskeinen sijainti sekä hyvät kulkuyhteydet. Alue soveltuu työssäkäyville ja perheellisille erinomaisesti. Keravan keskustassa kulkee useita bussilinjoja ja sisäiset bussiyhteydet ovat hyvät. Junat kulkevat Helsinkiin 10–15 minuutin välein ja Keravalla etäisyydet ovat kohtuulliset myös polkupyörällä liikkujalle. Kerava sopii hyvin asuinpaikaksi myös opiskelijalle, koska matka on lyhyt korkeakouluihin, esimerkiksi ammattikorkeakouluihin Hyvinkäälle ja Vantaalle tai Yliopistolle Helsinkiin.

Keravalla on myös monimuotoiset vapaa-ajan mahdollisuudet: luontoa, luonnonsuojelualueita, urheilumahdollisuuksia sekä kulttuuritoimintaa. Kerava on yhteisöllinen kaupunki, jonka seuratoiminta on hengissä. Keravan verkkosivujen mukaan suurin osa keravalaisista kuuluu johonkin urheiluseuraan. Se kuvastaa osaltaan myös keravalaisten liikunnallisuutta ja kattavia urheilumahdollisuuksia.

Vuokra-asuntotarjonta Keravalla

Uudistuotanto lisää moderneja asumisen mahdollisuuksia. Keravalle onkin rakennettu paljon uusia asuntoja viime vuosina. Erityisesti isommat 3–4 huoneen perheasunnot ovat olleet suosittuja vuokrakotia etsivien keskuudessa. Luonnossa koiran kanssa lenkkeilystä pitäville Jennalla on hyviä uutisia, suurin osa asunnoista on lemmikkiystävällisiä.

Tällä hetkellä Keravalla on vuokralaisen markkinat, tarjontaa on monipuolisesti ja vuokrakotia etsivällä on monia kiinnostavia ja viihtyisiä uusia asuinalueita, joista valita itselle sopiva. Erityisesti pieniä asuntoja on hyvin tarjolla. ”Retta tarjoaa alueella myös vuokralaisille yksityisten vuokranantajien vuokra-asuntoja sekä vuokravälityspalvelua yksityisille vuokranantajille.”, Jenna muistuttaa.

Viimeisenä Jenna tiivistää Keravan parhaat puolet verrattuna muihin alueisiin, jossa hän toimii välittäjänä:

”Kerava on laaja, monimuotoinen ja moderni alue, jossa yhdistyy mukavasti pientaloalue ja ydinkeskusta. Palvelut ovat keskittyneet, mikä tekee asioinnista helppoa”

Katso Keravan vapaat vuokra-asunnot tästä >>

Jos etsit omistamallesi vuokra-asunnolle luotettavaa vuokralaista, autamme mielellämme! Lue lisää >>