Kivat vuokra-asunnot Kivistössä – luonnonläheisellä alueella Vantaalla

Vantaan Kivistössä asuntokanta on uutta ja kaupunkimainen asuminen yhdistyy idylliseen maalaismaisemaan. Vuokra-asunnot Kivistössä löytyvät läheltä hyviä kulkuyhteyksiä sekä luontoa.  

Kivistön hyvät kulkuyhteydet ja kehittyvät palvelut

Liikkuminen Kivistöön on vaivatonta. Kivistö sijaitsee keskeisten isojen valtaväylien, Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n, läheisyydessä. Kivistön juna-asemalta pääsee lentoasemalle ja Myyrmäkeen 10 minuutissa sekä Tikkurilaan, Pasilaan ja Helsinkiin alle puolessa tunnissa. Kivistön asemalta lähtee myös useita bussilinjoja lähiseuduille sekä Helsinkiin. Kivistön lähialueilla liikkuvalle kaupunkipyörä on hyvä vaihtoehto. Kaupunkipyörien asemat sijaitsevat keskeisillä paikoilla: juna-asemalla, Aurinkokiven koululla ja Rubiinipuistossa.

Kivistön keskuksessa on tällä hetkellä kaksi päivittäistavarakauppaa, kioski sekä kahviloita ja ravintoloita. Lisäksi alueella on useita parturi-kampaamoita ja kosmetologeja sekä kuntosali. Alueen palveluja kehitetään jatkuvasti. Kauppakeskuksen rakentaminen on alkanut ja arvioitu valmistumisaika on vuoden 2022 lopulla. Kirjastopalveluja tarjoaa aseman läheisyydessä sijaitseva kirjasto. Lähin terveysasema on Martinlaaksossa, 7 min. junamatkan päässä. Lisää palveluita asukkaille on tarjolla lyhyen junamatkan päässä Myyrmäessä.

Kivistössä luonto on takapihalla

Luonto on Kivistössä lähellä. Kotiovelta pääsee suoraan metsään ja helposti lenkille, vaikka koiran kanssa! Alueen virkistys- ja viheralueita on säilytetty kestävyyttä vaalien. Kivistöstä löytyykin uniikkeja ja persoonallisia puistoja, joissa on erilaisia liikuntavälineitä. Viheralueiden rinnalla kaupunkikuvassa vilahtaa myös viherkattoja, viljelypalstoja sekä kasvihuoneita. Hämeenlinnanväylän länsipuolella sijaitsevat myös Petikon ja Vestran laajat virkistysmaastot. Maastot tarjoavat vuokra-asujille niin patikkareittejä, hiihtolatuja kuin Natura-suojeltuja metsiä ja soita. Vantaan Kivistö on ulkoilijan toivealuetta.

Moderni, yhteisöllinen Kivistön kaupunginosa

Modernissa Kivistössä on käytössä useita kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja, joiden avulla vähennetään hiilidioksidipäästöjä, jätteen määrää sekä edistetään vastuullista vedenkäyttöä, paikallisen ruuan tarjontaa, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. 

Yhteisöllisyys konkretisoituu aktiivisena yhteisötoimintana ja tapahtumina. Kivistön suuralueella vaikuttava asukkaiden aluekehitysverkosto MarjaVerkko ry. järjestää ympäri vuoden erilaisia tapahtumia, joista Kivistön kyläjuhla on suurin. Kivistö tarjoaa asukkailleen myös yhteisiä asukastiloja. Mm. asukastila Rubiinia voi vuokrata esim. yksityisitilaisuuksiin. 

Vuokra-asunnot Kivistössä 

Asunto Oy Vantaan Teresa >
Safiirikuja 2

Asunto Oy Vantaan Aurinkokvartsi >
Safiirikuja 3

Asunto Oy Vantaan Karoliina >
Safiirikuja 4

Asunto Oy Vantaan Savukvartsi >
Safiirikuja 5

Asunto Oy Vantaan Stella >
Safiirikuja 6 

Asunto Oy Vantaan Ametisti >
Safiirikuja 7 B ja C

Asunto Oy Vantaan Vespa >
Safiirikuja 8

Asunto Oy Vantaan Akaatti >
Safiirikuja 9

Asunto Oy Vantaan Vuorikide >
Safiirikuja 11-13

Asunto Oy Vantaan Lumikvartsi >
Safiirikuja 15

Asunto Oy Vantaan Kivitasku >
Aurinkokivenpiha 2-4

Asunto Oy Vantaan Puuhakivi >
Aurinkokivenkuja 2

Asunto Oy Vantaan Peikonkivi >
Aurinkokivenkuja 4

Asunto Oy Vantaan Topaasi >
Jaspiskuja 1 ja 3

Asunto Oy Kivistön Kvartsi >
Jaspiskuja 2

Asunto Oy Kivistön Spektri >
Jaspiskuja 4

Asunto Oy Kivistön Poseidon >
Keltasafiirinpolku 3

Asunto Oy Kivistön Kronos >
Keltasafiirinpolku 3

Asunto Oy Vantaan Spinelli >
Rubiinikehä 33

Asunto Oy Kivistön Akseli >
Timanttikiteenkuja 6

Asunto Oy Vantaan Topaasikuja 11 >
Topaasikuja 11

Asunto Oy Vantaan Kaarre >
Keimolankaarre 5 A

Asunto Oy Vantaan Suora >
Keimolankaarre 5 B

Asunto Oy Vantaan Maalisuora >
Lincolninaukio 1