Realia Group Oy panostaa Pohjoismaihin ja kestävään kehitykseen uusilla nimityksillä

Realia Groupin tavoite on laajentaa toimintaansa Pohjoismaissa ja kehittää palvelutarjontaansa painottaen selkeästi vastuullisuutta.

Osana tätä tavoitetta Hestia AB:n nykyinen toimitusjohtaja Linda Marthon on nimitetty Realia Groupin konsernin Chief Expansion and Sustainability Officer:iksi. Tehtävä on uusi, ja Linda työskentelee konsernitasolla yhdessä kaikkien liiketoimintayksiköiden kanssa tavoitteenaan lisätä Realian tarjontaa nykyisille ja uusille asiakkaille kaikissa Pohjoismaissa.

Lindan nimityksen yhteydessä Cecilia Nilsson on nimitetty Hestian uudeksi, operatiivisesta toiminnasta vastaavaksi Ruotsin maajohtajaksi. Cecilia on viimeksi toiminut omaisuudenhoidon konsulttina ja hänellä on vankka kokemus kiinteistöalalta sekä konsultti- että omistajapuolelta. 

”Linda on toiminut Hestian toimitusjohtajana vuodesta 2018 ja hänen aikanaan Hestian myynti on kasvanut yli 20 %. Lindalla on lähes 20 vuoden kokemus kiinteistöalalta ja hän on työskennellyt tiiviisti kiinteistösijoittajien kanssa sekä asiakas- että omistajapuolella, ja tämä kokemus on erittäin tärkeä, kun nyt investoimme Pohjoismaihin ja kestävän kehityksen palveluihin”, sanoo Realia Groupin toimitusjohtaja Kari Virta.

”Odotan todella innolla, että pääsen työskentelemään asiakkaiden kanssa ja vahvistamaan yhdessä kollegoideni kanssa konsernin pohjoismaisia toimeksiantoja ja vastuullisuustyötä. On samalla hienoa saada pitkän kiinteistöalan kokemuksen omaava Cecilia mukaan jatkamaan Hestian hyvää kehitystä”, sanoo Linda Marthon.

Uudet nimitykset astuvat voimaan 1.2.2022. Sekä Linda että Cecilia kuuluvat Realia-konsernin johtoryhmään ja raportoivat toimitusjohtaja Kari Virralle.

Lisätietoja:
Kari Virta, toimitusjohtaja, Re, kari.virta@retta.fi
Linda Marthon, Chief Expansion and Sustainability Officer, Retta, linda.marthon@retta.fi