Toimitilavuokrauksen asiantuntijat palveluksessasi 

Retta on yksi Suomen johtavista toimitilavuokrauspalveluiden tarjoajista ja teemme töitä monien eri kiinteistösijoittajien kanssa, minkä myötä meillä on erinomainen näkemys kattavasti koko vuokrausmarkkinasta. Oikean toimitilan löytäminen ei ole aina helppoa, mutta se on kuitenkin tärkeä osa yrityksen toimintaa ja oikean toimitilan valitsemisella voidaan mm. tehostaa yrityksen toimintaa ja työhyvinvointia sekä vaikuttaa näin ollen myös suuresti liiketoimintaan. Rettalla haluamme auttaa yrityksiä koosta ja toimialasta riippumatta löytämään optimaalisen toimitilan, jotta liiketoiminnat pääsevät kukoistamaan. Kartoitamme yrityksen toimitilojen tarpeet huolellisesti, jotta löydämme juuri oikeanlaisen tilan.

Rettan toimitilavuokraustiimi 

Rettan toimitilavuokraustiimiin kuuluvat vuokrauspäälliköt Simo Sipari, Tapio Reponen ja Teija Langhoff sekä yksikönpäällikkö Mika Vesterinen. Intohimoinen sekä kokenut vuokraustiimimme auttaa löytämään yrityksille toimialasta riippumatta sopivat tilat. Kaikki tiimin jäsenet ovat kiinteistöalan ammattilaisista, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme.

Rettan toimitilavuokraustiimi ei ole vain joukko ammattilaisia – olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme löytämään täydelliset toimitilat liiketoiminnan tarpeisiin. Vuokrauspäälliköidemme monipuolinen osaaminen ja kokemus takaavat yksilöllisen palveluksen jokaisessa vuokrausprosessin vaiheessa.

Retta toimitilahaku 

Etsitkö uusia toimitiloja liiketoiminnallesi? Rettan laajasta toimitilahausta löydät lähes 700 vapaata toimitilaa ympäri Suomea. Riippumatta siitä, etsitkö toimistotilaa, varastotilaa tai liiketilaa, meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja eri alueilla. Rettan helppokäyttöisellä hakutyökalulla löydät juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin sopivat tilat. 

Tästä toimitilahakuun

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä Rettan asiantuntevaan tiimiin. Yhdessä vuokrauspäällikköjemme kanssa löydämme sinulle juuri sopivat tilat, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua ja menestystä.

Ota yhteyttä

Löydä uudet toimitilat kanssamme jättämällä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta. Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen: toimitilavuokraus@retta.fi