Retta manageriksi Polaris Business Parkiin

sanoo Retta Managementin Business Park -liiketoiminnoista ja toimitilavuokrauksesta vastaava yksikön päällikkö Mika Vesterinen.

Espoon Perkkaalla sijaitseva Polaris Business Park siirtyi Rettan manageeraukseen 29.5.2023 alkaen. Vuosina 2008-2011 valmistunut Polaris täydentää Rettan hoidossa olevia business park -kohteita kolmella toimitilakiinteistöllä ja yhdellä pysäköintilaitoksella. Kohteessa on vuokrattavaa pinta-alaa yhteensä 17 700 m2.

Retta Managementin tavoitteena on edelleen kehittää Polaris Business Parkin vuokralaisten tyytyväisyyttä ja viihtyvyyttä sekä tuoda kiinteistöön uusia vuokralaisia. Kohdetta lähtee luotsaamaan nimetty tiimi Business Park Managerin johdolla.

Retta tuntee business parkit

Retta Management toimii kiinteistöjohtamisen kumppanina myös useissa muissa business parkeissa.

”Olen iloinen, että hyvä yhteistyömme ja onnistumisemme eri kohteissa on tuonut meille mahdollisuuden tarjota osaamistamme myös Polaris Business Parkin johtamiseen. Leppävaaran alueen huikeat palvelut ja liikenneyhteydet yhdistettynä tiimimme ammattitaitoon luovat mainiot edellytykset Polariksen kaltaisen yrityspuiston menestymiselle”, sanoo Retta Managementin Business Park -liiketoiminnoista ja toimitilavuokrauksesta vastaava yksikön päällikkö Mika Vesterinen.

Lisätiedot

Retta Managementin Business Park -liiketoiminnoista ja toimitilavuokrauksesta vastaava yksikön päällikkö Mika Vesterinen.
Mika Vesterinen
Yksikön päällikkö, Business Park -liiketoiminnot ja toimitilavuokraus
Retta Management