Retta jatkaa LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistöjohtamisen kumppanina

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito valitsi kilpailutuksessa Rettan kiinteistöjohtamisen valtakunnalliseksi kumppanikseen. Kyseessä oli toimialan merkittävin kilpailutus vuonna 2021. Rettan ja LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon uusi sopimuskausi alkoi 1.5.2022.

Reetta Räsänen, LähiTapiola
Minna Toiviainen (edessä) ja Reetta Räsänen (LähiTapiola)

LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon salkku kattaa valtakunnallisesti noin 4000 asuntoa ja 600 000 neliötä toimitiloja. Yhteistyösopimuksen myötä Retta vastaa LähiTapiolan asuntoyhtiöiden ja toimitilojen teknisestä ja hallinnollisesta isännöinnistä, manageerauksesta, asuntovuokrauksesta sekä kiinteistöjen ja asuntorahastoyhtiöiden taloushallinnosta koko Suomessa.

”LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kilpailutus oli erittäin vaativa kokonaisuus, johon sisältyi kattavia valtakunnallisia ja paikallisia palvelutarpeita sekä hyvin erilaisia kiinteistöjen käyttäjiä aina vuokra-asujista liikkeenharjoittajiin. Toimeksiannon laadukas toteutus edellyttää ammattimaisen perustekemisen lisäksi erikoisosaamista mm. vaativien kohteiden hoitamisesta, rahastoraportoinnista ja erikoissijoitusrahastoista. Lisäksi vaaditaan korkeatasoista asiakaspalvelua ja toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Olen iloinen, että LähiTapiola Kiinteistövarainhoito vakuuttui Rettan asiantuntijoiden kyvystä hallinnoida toimialan vaativimpia kokonaisuuksia ammattitaidolla.”, Retta Managementin liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen kommentoi.  

Tavoitteena ensiluokkainen palvelukokemus

Retta ja LähiTapiola Kiinteistövarainhoito ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin, ja nyt tehty sopimus luo jatkuvuutta asiakkuuden hoidon ja palvelukokemuksen kehittämiselle.

”Asiakaskuntamme on monipuolinen, ja kumppanimme täytyy pystyä palvelemaan niin asuntojemme vuokralaisia kuin toimitila-asiakkaitakin. Markkinatilanne tekee paikallisesta markkinatuntemuksesta ja läsnäolosta entistäkin tärkeämpää. Haluamme, että ensiluokkaisen asiakaskokemuksen rakentaminen ja sitoutuminen kestävän kehityksen edistämiseen kiinteistöliiketoiminnassa on kumppanillemme yhtä tärkeää kuin meille. Aiemman yhteistyömme ja kilpailutuksessa saatujen näyttöjen perusteella vakuutuimme, että Retta huolehtii sekä kiinteistöistämme että asiakkaistamme kuin omistaan.”, LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistöjohtaja Reetta Räsänen kertoo.

Uuden sopimuskauden aikana Retta ja LähiTapiola Kiinteistövarainhoito tulevat syventämään yhteistyötään ja kehittämään toimintaa kiinteistöjen käyttäjien parhaaksi.

”Tavoitteenamme on kehittää asukkaiden ja kiinteistön käyttäjien kokemusta entisestään. Suunnitteilla on panostuksia erityisesti asumismukavuuteen sekä asioinnin helpottamiseen. Digitaalisten palvelujen ohella henkilökohtaisen palvelun ja yhteyshenkilön tarjoaminen on meille kunnia-asia ja myös keinomme erottautua markkinassa.”, Minna Toiviainen summaa.

Lisätietoja:

Retta Management, liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen, puh. 050 392 6319, minna.toiviainen@retta.fi

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito, Reetta Räsänen, puh 050 390 2095, reetta.rasanen@lahitapiola.fi