Retta Managementilla tutkitusti Suomen parasta kiinteistöalan arviointipalvelua

Eettiset liiketapaperiaatteet retta.fi

Retta Managementin arviointipalvelut  ovat tutkitusti alansa parhaat Suomessa. Kauppa- ja finanssiaikakauslehti Euromoneyn kiinteistöalaa koskevan tutkimuksen mukaan Retta Management sijoittui parhaaksi organisaatioksi Neuvonta ja konsultointi -kategoriassa, jonka alakategoriana oli Arviointi.

Euromoney on merkittävä talousalan julkaisu, jolla on 63 000 lukijaa eri puolilla maailmaa. Euromoney julkaisee vuosittain useita tutkimuksia kiinteistö- ja rahoitusalaan liittyen. Euromoneyn Real Estate Survey 2014 -tutkimus toteutettiin keväällä. Tulokset saatiin maakohtaisesti kysymällä lukijoilta, mitkä organisaatiot heidän mielestään ovat olleet parhaita kiinteistöpalveluiden palveluntarjoajia viimeisen 12 kuukauden aikana. Vastaajina toimivat pankkiirit, kansainväliset ja institutionaaliset sijoittajat, kiinteistöalan asiantuntijat sekä yritysten toimitus- ja talousjohtajat ympäri maailmaa.

”Sekä meillä Rettassa että asiakaskunnassamme arvostetaan arviointiasiantuntijoidemme osaamista sekä aikataulussa pysymistä ja nopeaa reagointikykyä aina kun toimeksianto sitä vaatii. Valtakunnallisena toimijana meillä on hyvä ja kattava asiantuntemus myös pääkaupunkiseudun ulkopuolisesta kiinteistömarkkinasta”, sanoo Retta Managementin liiketoimintajohtaja Lea Jokinen.

”Varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden kaikilla palvelusektoreillamme – panostamme jatkuvasti henkilöstömme koulutukseen sekä palveluidemme laatuun niin arviointi-, toimitilavälitys-, asuntovuokraus- kuin ylläpidonjohtamisenpalveluissa”, Jokinen jatkaa.

Lisätiedot:
Liiketoimintajohtaja Lea Jokinen, puh. 040 821 0859, lea.jokinen@retta.fi
Johtaja Seppo Koponen, arviointi- ja konsultointipalvelut, puh. 0500 654 682, seppo.koponen@retta.fi