Ylä-Malmi

Alueen liikenneyhteydet ovat loistavat juna-aseman sekä useiden bussilinjojen ansiosta. Ylä-Malmilla sijaitseva kauppakeskus Malmintori sekä Ala-Malmin kauppakeskus Malmin Nova tarjoavat monipuoliset peruspalvelut ja Pukinmäen urheilupuisto, Malmin uimahalli ja useat kuntosalit sijaitsevat lähellä.

Päivittäin tarvittavat palvelut sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä ja ne ovat keskittyneet juna-aseman läheisyyteen. Ylä-Malmin puolella sijaitseva kauppakeskus Malmintori on yhteydessä kauppakeskus Malmin Novaan ja niiden tarjoama palveluvalikoima on laaja: ruokakauppojen lisäksi niistä löytyy useita pienempiä erikoisliikkeitä. Ylä-Malmilta löydät myös useita viihtyisiä ruokaravintoloita.

Ylä-Malmin asukkaille julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät moneen suuntaan. Juna kuljettaa Helsingin keskustaan alle 20 minuutissa ja noin puolessa tunnissa pääsee Keravan asemalle tai Espoon puolelle kauppakeskus Selloon. Bussimatka kauppakeskus Itikseen taittuu parissakymmenessä minuutissa ja Vantaalle Jumboon pääsee puolessa tunnissa.