Tapaninvainio

Tapaninvainio on pohjoisen Helsingin helmi! Vehreällä ja arvostetulla pientaloalueella on kauniita omakotitaloja hyvin hoidetuilla tonteilla sekä pienehköjä rivitaloyhtiöitä. Vantaanjoen rannalla sijaitseva rauhallinen asuinalue on varsinkin lapsiperheiden suosiossa. Ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat loistavat ja kaikki tarvittavat palvelut löytyvät vierestä, naapurilähiöistä Tapanilasta tai Malmilta.

Alueen ehdoton valtti on kaunis Vantaanjoki, jonka vartta kulkevaa ulkoilureittiä lenkkeilet vaikka Pikkukoskelle, tai toiseen suuntaan Tuomarinkylän ja Haltialan vanhojen kartanoiden peltojen poikki Paloheinän ulkoilualueelle ja Keskuspuistoon. Joen yli menevää siltaa pitkin pääset Tuomarinkylän kartanon ratsastustalleille tai vaikka sisustusostoksille kartanon rakennuksessa toimivaan sisustusliikkeeseen. Tapaninvainiosta löytyy myös pieni viihtyisä uimaranta, jossa on mahdollisuus lentopallon pelaamiseen.

Alueen keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen joka suuntaan sekä autolla että julkisilla. Lähialueen kattavat kaupalliset palvelut takaavat arjen sujumisen ja lisää palveluja löydät lyhyiden ajomatkojen päästä Jumbosta, Kaaresta tai Itäkeskuksesta.