Tapanila

Tapanila on viihtyisä asuinalue, josta löytyy sekä vanhempia, 1900-luvun alussa rakennettuja, viehättäviä omakotitaloja että uudempia rivi- ja kerrostaloja. Tapanilaan pääset helposti niin autolla, junalla kuin bussillakin. Päivittäispalvelut löytyvät kätevästi läheltä, eivätkä Malmin, Tikkurilan tai kauppakeskus Jumbon tarjoamat palvelutkaan ole kaukana. Tapanilan urheilukeskus tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ympäri vuoden.

Tapanilassa harrastusmahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset. Tapanilan Urheilukeskuksen lajitarjonta on kattava; harrastettavia lajeja on lähes 80. Urheilukeskuksessa voit esimerkiksi haastaa itsesi seinäkiipeilyssä, pitää hauskaa keilailun parissa tai kohottaa kuntoasi tenniskentällä. Sisäliikuntamahdollisuuksien lisäksi myös ulkoilumaastot ovat hyvät; esimerkiksi Malmin lentokenttää kiertää suosittu, noin kuuden kilometrin mittainen lenkkeilyreitti, johon vedetään talvella hiihtoladut.

Tapanila on loistava valinta lapsiperheelle: lähellä sijaitsee kaksi koulua sekä useita päiväkoteja ja rauhallisella alueella koulumatka taittuu turvallisesti. Viihtyisät leikkipuistot toimivat lasten kokoontumispaikkana, ja osassa järjestetään myös ohjattua toimintaa. Lapsiperheiden suosimalta alueelta lapsille löytyy varmasti monta leikkikaveria. Luonnonläheisellä alueella ulkoilu on helppoa ja päiväretkelle voi suunnata esimerkiksi idylliselle Fallkullan kotieläintilalle.