Ruskeasuo

Ruskeasuo on rauhallista kerrostaloaluetta läntisessä kantakaupungissa. Ruskeasuon alue jakautuu kahteen osaan: Vanhaan Ruskeasuohon ja Pikku-Huopalahteen. Lähikauppa ja posti löytyvät Pikku-Huopalahden puolelta ja keskustaan pääsee nopeasti. Keskuspuisto ja Ruskeasuon liikuntahalli mahdollistavat monipuoliset harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.

Julkisen liikenteen yhteydet ovat sujuvat moneen suuntaan: Ruskeasuolta hurauttaa keskustaan vartissa ja Viikkiin tai Espoon kauppakeskus Selloon alle puolessa tunnissa. Vantaan Tikkurilaan matka taittuu noin 40 minuutissa.

Ruskeasuon liikuntapuisto tarjoaa alueen asukkaille monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Puistossa sijaitsevassa liikuntahallissa voi harrastaa esimerkiksi sulkapalloa, käsipalloa sekä nyrkkeilyä tai kohottaa kuntoaan kuntosalilla. Kesäisin ulkokentillä pelataan muun muassa krikettiä, pesäpalloa sekä amerikkalaista pesäpalloa, talvella kentät jäädytetään luistelijoita varten. Liikuntapuiston suosituimpiin lajeihin kuuluu myös ratsastus, sillä alueella sijaitsee kaksi tallia.