Puotila

Puotila on rauhallinen lähiö, jonka ostarilta löytyvät peruspalvelut ja josta on metrolla hyvät kulkuyhteydet kauppakeskus Itikseen ja Helsingin keskustaan. Puotilan hiekkaranta kutsuu virkistäytymään kesähelteillä ja luonnon läheisyys tarjoaa monipuoliset ulkoilureitit.

Puotilan metroaseman ansiosta julkisen liikenteen yhteydet ovat loistavat. Kauppakeskus Itis on vain yhden pysäkin päässä ja sinne hurauttaa hetkessä. Helsingin keskustaan matka kestää parikymmentä minuuttia, joten kaikki tarvitsemasi palvelut ovat helposti saavutettavissa. Lisäksi bussia ja junaa käyttämällä pääsee helposti esimerkiksi Vantaan suuntaan.

Puotilan ala-aste, Vartiokylän yläaste sekä Puotilan päiväkoti sijaitsevat aivan vieressä ja myös harrastusmahdollisuudet ovat hyvät. Puotilan urheilukentällä voit pelata jalkapalloa, koripalloa tai tennistä ja talvella sinne jäädytetään suuri luistelukenttä. Kesäisin voit pulahtaa viilentävään meriveteen Puotilan uimarannalta ja vain parin kilometrin päästä Myllypurosta löytyvät hyvät sisäliikuntapaikat palloiluhalleineen ja kiipeilyseinineen.