Puistola

Puistola on rauhallista, lapsiperheille ihanteellista aluetta. Puistolan asukkaita palvelevat muun muassa lähikauppa ja kirjasto, ja kattavammat palvelut löytyvät sujuvien liikenneyhteyksien päästä Tikkurilasta tai kauppakeskus Jumbosta. Alueen liikuntamahdollisuudet löytyvät keskitetysti urheilupuisto Koudasta, jonka jalkapallonurmi, hiekkakenttä, tenniskentät ja juoksusuora tarjoavat puitteet monipuoliseen harrastamiseen.

Puistolan rauhallinen, omakotitalovaltainen alue houkuttelee varsinkin lapsiperheitä, sillä myös koulut ja päiväkodit löytyvät läheltä. Leikkipuisto Nurkan ohjatun toiminnan parissa viihtyvät monen ikäiset lapset ja Puistolan Urheilijat ry järjestää monipuolista harrastustoimintaa.

Julkisen liikenteen yhteydet ovat Puistolassa sujuvat junaradan sekä useiden bussilinjojen ansiosta.  K-junalla hurauttaa kätevästi Helsingin keskustaan tai Keravalle ja Kehäradan ansiosta lentokentällekin pääsee kätevästi. Bussit kulkevat niin Hakaniemeen, Rautatientorille, Siltamäkeen, Jakomäkeen kuin Malmillekin.