Pohjois-Leppävaara

Pohjois-Leppävaaran palvelutarjonta on todella monipuolinen: kauppakeskus Galleria useine liikkeineen, ruokakaupat, terveysasema ja ravintolat ovat keskittyneet juna-aseman läheisyyteen ja radan toisella puolella sijaitsee kauppakeskus Sello. Alueella sijaitsee myös kaksi ammattikorkeakoulua, lukio, peruskoulu ja päiväkoti. Liikkuminen on sujuvaa Leppävaaran rautatieaseman ansiosta.

Pohjois-Leppävaarassa sijaitsee Espoon suurin urheilupuisto, jonka yleisurheilustadionilla on järjestetty useita kansainvälisiäkin kilpailuja. Yleisurheilun lisäksi puistossa voi harrastaa useita palloilulajeja, temppuilla skeittipuistossa sekä lenkkeillä tai hiihtää valaistulla kuntoradalla. Kesäisin stadionilla järjestetään puistojumppia ja perheen pienimmät viihtyvät Angry Birds-teemaleikkipuistossa. Alueella sijaitsee myös uimahalli sekä urheiluhalli, jonka palloilukentät sekä voimistelusalit mahdollistavat harrastamisen myös talvella.

Leppävaaraa voidaan pitää merkittävänä liikenteen solmukohtana, sillä sieltä pääsee sujuvasti niin Kehä I:lle kuin Turunväylällekin, ja junarata tarjoaa sujuvat yhteydet Helsingin keskustaan. Leppävaaran asemalla pysähtyvät lähijunat A, E, L, S, U ja Y, ja vuorovälit ovat lyhyet. Lisäksi Leppävaarasta lähtee useita busseja Helsinkiin, Vantaalle sekä muualle Espooseen.