Paloheinä

Paloheinä kuuluu Helsingin arvostetuimpiin pientaloalueisiin. Se on mukavaa aluetta sekä lapsiperheille että monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia arvostavalle. Keskuspuiston lenkkeilyreitit avautuvat melkein kotiovelta, talvella hiihtoladut pidetään hyvässä kunnossa ja jalkapallokentät, jäähalli, golfkenttä ja ratsastustalli mahdollistavat monipuolisen harrastamisen.

Paloheinässä ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset: Keskuspuiston sadan kilometrin mittainen tieverkosto avautuu ulkoilijalle Paloheinän majalta. Keskuspuiston lenkkeilyreittejä pitkin pääsee Olympiastadionille asti ja Helsingin laajin yhtenäinen metsäalue Haltiala sijaitsee aivan Paloheinän kupeessa. Keskuspuiston  luonto tarjoaa erinomaiset puitteet niin lenkkeilyyn, pyöräilyyn kuin myös hiihtämiseen talvisin.

Paloheinän rauhallinen, pientalovaltainen asuinalue on loistovalinta etenkin lapsiperheille. Loistavien ulkoilumahdollisuuksien lisäksi alue tarjoaa asukkailleen peruspalvelut; päivittäistavarakauppa, kirjasto ja terveyskeskus löytyvät läheltä. Lapsiperheet arvostavat Paloheinän lähellä sijaitsevia päiväkoteja ja ala-astetta, ja lähin yläaste sijaitsee viereisellä Pakilan asuinalueella.