Länsi-Pasila

Länsi-Pasila on yksi Pasilan neljästä osa-alueesta. Alue on Itä-Pasilaa vehreämpi: siellä sijaitsee useita pieniä puistoja ja Keskuspuiston ulkoilureitit ovat käytössä ympäri vuoden. Lisäksi peruspalvelut ja sujuvat liikenneyhteydet tekevät Länsi-Pasilasta viihtyisän asuinalueen.

Länsi-Pasilassa kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistyvät luonnonläheisyyteen. Vaikka palvelut löytyvät läheltä ja kaupungin sykkeeseen pääsee hetkessä, Keskuspuiston ulkoilureitit alkavat lähestulkoon kotiovelta. Keskuspuisto tarjoaakin ulkoilumahdollisuuksia ympäri vuoden, sillä talvisin siellä ylläpidetään latuverkostoa. Huonoa säätä voit pakoilla kiipeilykeskukseen tai kuntosalille.

Länsi-Pasilassa päivittäistavarakaupat ovat lähellä ja liikkuminen on helppoa useiden bussilinjojen, raitiovaunujen sekä junan ansiosta. Keskustaan pääsee noin kahdessakymmenessä minuutissa ja sieltä löytyvät kaikki tarvitsemasi palvelut elokuvateattereista terveyskeskukseen. Kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla, joten yhteydet ovat sujuvat myös keskustasta poispäin.