Länsi-Pakila

Länsi-Pakilan rauhallinen, lapsiperheiden suosima pientaloalue sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella. Läheltä löytyvät palvelut, kuten päiväkodit, koulut ja päivittäistavarakaupat lisäävät asumisen helppoutta ja Keskuspuiston ulkoilureitit kutsuvat lenkkeilemään.

Rauhallinen asuinalue sopii erinomaisesti lapsiperheille. Länsi-Pakilassa sijaitsee kaksi päiväkotia sekä kaksi koulua; Pakilan ala-aste sekä Pakilan yläaste. Harrastusmahdollisuudet ovat alueella myös monipuoliset; useiden palloiluseurojen lisäksi myös musiikkiopisto ja läheinen ratsastuskoulu järjestävät toimintaa niin lapsille kuin aikuisille. Perhekahvilat ovat suosittuja kokoontumispaikkoja.

Luonnonläheinen asuinalue tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja liikkumiseen. Keskuspuiston Vantaanjoelle ja aina Töölönlahdelle asti ulottuvat lenkkeilyreitit ja hiihtoladut sopivat erinomaisesti ulkoiluun. Haltialan ulkoilualue, Maunulan ulkoilumaja, Pirkkolan urheilupuisto ja Vantaanjoen varrella sijaitseva Pakilan uimaranta ovat myös lähellä.