Karakallio

Rauhallinen asuinalue Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kauppakeskus Selloon on muutaman kilometrin matka ja ruokakaupat löytyvät myös lähempää. Karakallion kuntoilurata sijoittuu mäkiseen kalliomaastoon tarjoten loistavat puitteet kuntoiluun.

Päivittäin tarvittavat palvelut, kuten pieni ruokakauppa, kioski ja apteekki sijaitsevat kävelymatkan päässä, mutta kattavammat palvelut tulee hakea kauempaa. Esimerkiksi kauppakeskus Sello sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä, ja bussilla sinne hurauttaa vartissa, omalla autolla nopeamminkin. Myös Helsingin keskustan palvelut ovat helposti saatavilla, sillä julkisen liikenteen välineillä keskustaan pääsee noin puolessa tunnissa.

Karakalliota ympäröivä luonto sekä vehreät puistoalueet tarjoavat monenlaisia liikuntamahdollisuuksia. Metsäpolut sopivat erinomaisesti ulkoiluun lasten tai koiran kanssa, ja kalliomaastoon sijoittuvalla kuntoradalla lenkkeillessä kunto kohoaa varmasti. Vaikka lenkkeily ei olisikaan mielipuuhaasi, vehreä ympäristö lisää asuinalueen viihtyisyyttä.