Itäkeskus

Suuri kauppakeskus Itis, sen yhteydessä sijaitseva metroasema sekä useat bussilinjat helpottavat arkisten askareiden hoitamista. Vaikka palvelut ovat lähellä, ei matka luonnon helmaan Vartiokylänlahden lenkkipoluillekaan ole pitkä.

Julkisen liikenteen yhteydet ovat Itäkeskuksesta erinomaiset. Metrolla pääset Helsingin keskustaan vartissa ja Herttoniemeen muutamassa minuutissa. Vantaalle Tikkurilaan on noin puolen tunnin matka ja Espoon Leppävaaraankin pääsee 40 minuutissa. Itäkeskuksessa sijaitsee metroaseman lisäksi bussiterminaali, joten liikkuminen on sujuvaa moneen suuntaan.

Eläväisellä alueella riittää tekemistä. Kunnostaan huolehtiville alueelta löytyy useita kuntosaleja ja Marjaniemen suunnalla ulkoilumaastot ovat hyvät. Itäkeskuksen uimahallissa voit treenata 50 metrin radoilla ja rentoutua porealtaassa tai saunan lämmössä. Kauppakeskus Itiksessä voit ostosten lomassa poiketa syömään johonkin sen monista ravintoloista. Kesällä pääset testaamaan taitojasi Puotilan minigolf-radalla ja kulttuurikeskus Stoa tarjoaa nähtävää ympäri vuoden.