Etelä-Haaga

Rauhallinen, 50- ja 60-luvuilla rakennettu asuinalue, josta on hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan. Peruspalveluiden ja ulkoilumaastojen läheisyys tekee alueesta viihtyisän ja alueen useat päiväkodit, leikkipuistot ja koulut ovat lapsiperheiden mieleen.

Ruokakauppoja on monta ja ne sijaitsevat kävelyetäisyydellä, muut palvelut löytyvät helposti Helsingin keskustasta. Eläväisellä Haagan torilla järjestetään usein kirpputoreja, myyjäisiä ja muita tapahtumia, ja kesäkaudella torikahvila ilahduttaa alueen asukkaita. Myös lapsiperheet suosivat Etelä-Haagaa; alueella sijaitsee useita hyviä kouluja, ja osa perheistä muuttaakin alueelle juuri koulujen ansiosta.

Rauhallinen Etelä-Haaga sijaitsee Länsi-Helsingissä, etäällä keskustan hälinästä, mutta sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta bussimatka keskustaan kestää ruuhka-aikojen ulkopuolella vain vartin ja junalla keskustaan hurauttaa jopa seitsemässä minuutissa. Raitiovaunulla pääset suoraan Stockmannille asti, ja Huopalahden juna-asemalta on hyvät yhteydet Vantaalle, Espooseen ja Kauniaisiin. Etelä-Haagan kaduilla pysäköinti on ilmaista, joten alue sopii hyvin myös autoilusta pitävälle.