Tarjolla idyllisestä Hakaniemestä vuokrattavaksi huippumodernia, kestävän kehityksen, työntekijöiden viihtyvyyden sekä työympäristövaatimukset täyttävä 6. kerroksen 182 m² toimistotila. Kohteen täydellinen saneeraus valmistui vuodenvaihteessa 2021-2022.

Huippusijainti Hakaniemen torin laidalla ja erinomainen saavutettavuus kaikilla julkisilla liikennevälineillä kuten myös pyörällä, kävellen, omalla autolla tai jopa veneellä.

Toteuta nyt yrityksen toimintaan ja tarpeisiin yksilöllinen ja toimiva tilakokonaisuus.
Tilat on muokattavissa joustavasti ja tehokkaasti yrityksen tarpeet huomioiden.

Yrityksellä on mahdollisuus vuokrata lisätiloja esim. väliaikaiseen tai lyhyempään tilatarpeeseen, vaikkapa projektityöskentelyä, showroom tai muita tilatarpeita varten saman kerroksen POOL Flex office studioista.

Kohteessa vuokralaisia palvelee aula, host ja nopea kiinteistön huoltopalvelu. Työmatkaliikuntaa tukee omalla yhteysrampilla varustettu pyörätila sekä pukutilat. Arkea mukavasti helpottaa kohteessa toimiva, täysin uudistettu ja monipuolinen päivittäistavarakauppa.

Kohteesta löytyy kattavasti useita ravintolapalveluita kuten, aamiais- ja lounaspaikkoja, catering palveluja sekä kahvilapalvelut.

Tule tutustumaan kaupungin vaikuttavimpaan, säihkyvään ja uudistuneeseen kohteeseen Siltasaari KYMPPIIN !

Kohteen tiedot

OsoiteSiltasaarenkatu 8-10, 00530 Helsinki
TilatyyppiToimistotila
Pinta-ala (m²)182 m²
EnergiatodistusOn lain edellyttämä energiatodistus
EnergialuokkaC2018
VapautuminenSopimuksen mukaan
VuokraSopimuksen mukaan
Kohdenumero20454254

Kysy lisää kohteesta

Teija Langhoff
Teija Langhoff
Toimitilavuokraus | Retta Management
Valimotie 9-11, 00380 HELSINKI