Swing House on kahden toimistorakennuksen ja hotellin muodostama kokonaisuus Espoon Keilaniemessä. Swing House sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Keilaniemen metroasemalle ja Raide-Jokerin pysäkille kävelymatka on 200 metriä. Autoileville on tarjolla pysäköintipaikkoja talon parkkihallissa ja pihassa. Työmatkapyöräilijöitä varten on omaa ramppi, joka kulkee pyörätieltä suoraan kiinteistön lämpimään pyöräparkkiin.

Swing House on WELL v2 Gold sertifioitu kohde, joka tarjoaa ensiluokkaisen ja työhyvinvointia tukevan työympäristön. Tilojen akustiikkaan, äänimaailmaan, materiaaleihin ja valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kaikki toimitilat ovat muuntojoustavia ja laajentumisvaraa on jopa kerrosten välillä.

Yrityksillä on käytössään erinomaiset tietoliikenneyhteydet, aulapalvelu, viihtyisä lounge ja lounasravintola. Liikkumiseen kannustavat kuntosali, liikunta- ja hyvinvointitilat sekä huippuluokan suihku- ja pukeutumistilat.

Vuokralle tarjolla B-talon 4. kerroksen 510 m² toimitila. Tästä monitilatyöympäristöstä avautuu ikkunat kolmeen suuntaan.

Kohteen tiedot

OsoiteMiestentie 7, 02150 Espoo
TilatyyppiToimistotila
Pinta-ala (m²)510 m²
EnergiatodistusEi lain edellyttämää energiatodistusta
VapautuminenHeti
VuokraSopimuksen mukaan
Kohdenumero20602449

Kysy lisää kohteesta

Simo Sipari
Simo Sipari
Toimitilavuokraus | Retta Management
Valimotie 9-11, 00380 HELSINKI