Kiinteistö Oy Fredriksberg C sijaitsee Vallilassa kehittyvällä VR:n vanhalla konepajan alueella. Konepaja on alue, joka tulee yhdistämään liike-elämän, kulttuurin, palvelut sekä asumisen saumattomasti toisiinsa. Alueelle on noussut uusi Fredriksberg, joka muodostuu neljästä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, jotka on rakennettu vaiheittain vuosina 2018–2022.

Raitiovaunulinjat ja useat bussireitit muodostavat saumattoman julkisen liikenteen verkoston Fredriksbergin ympärille. Metro- ja junayhteydet sijaitsevat myös kävelymatkan päässä. Pysäköintipaikat sijaitsevat kiinteistön kellarissa olevassa pysäköintihallissa, jossa on myös sähköautojen latauspisteitä. Työmatkapyöräilystä innostuneille löytyy runsaasti pyöräparkkitilaa.

Kiinteistössä on aulapalvelu, catering, erittäin pidetty lounasravintola sekä Wonderland coworking-palvelut, joka on uusi tapa tehdä töitä. Lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitettu luova työtila on kaikkien käytössä. Kiinteistössä toimii myös iltaravintola ja pienpanimo. Lisäksi kiinteistöstä löytyy viihtyisät suihku- ja pukeutumistilat.

Vuokrattavana 5. kerroksen 374 m² avotila, joka viimeistellään vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Kohteen tiedot

OsoiteKonepajankuja 5, 00510 Helsinki
TilatyyppiToimistotila
Pinta-ala (m²)374 m²
EnergiatodistusOn lain edellyttämä energiatodistus
EnergialuokkaB2018
VapautuminenHeti
VuokraSopimuksen mukaan
Kohdenumero20712624

Kysy lisää kohteesta

Teija Langhoff
Teija Langhoff
Toimitilavuokraus | Retta Management
Valimotie 17-19, 00380 HELSINKI