Säkerhetsinspektion och underhåll av lekplatser

Inspektions- och underhållstjänsten för lekplatser omfattar lagstadgade säkerhetskontroller samt underhålls-, reservdels- och planeringstjänster. Tjänsten är tillgänglig till nationellt konkurrenskraftiga priser.

Lekplatsernas underhåll och säkerhet är enligt konsumentsäkerhetslagen lekplatsens ägares ansvar, och lekplatserna får inte medföra fara för dess användare.  Lekplatser och lekutrustning ska uppfylla de säkerhetsstandarder som fastställts för dem. Rekommendationen är att lekplatserna kontrolleras minst en gång per år, särskilt om de används aktivt. Den som utför säkerhetsinspektioner ska vara utbildad och ha ett giltigt certifikat för uppgiften samt omfattande kunskap om lekplatsernas säkerhet.

Intresserad?

Om du redan är kund hos Realia Disponent kan du kontakta din egen disponent för att få mer information om tjänsten och hur den kan aktiveras. Om du ännu inte är kund hos Retta Disponent, kan du fråga vår lokala tjänstesakkunnig (du hittar kontaktinformation nedan) eller lämna in en offertförfrågan.

Ta kontakt med vårt säljteam

Pekka Sviili Person placeholder image
Pekka Sviili
Försäljning | Huvudstadsregionen
Person placeholder image
Niko Laine
Försäljning | Östra Finland
Ari Räisänen Person placeholder image
Ari Räisänen
Försäljning | Norra Finland