Vermonniitty

Toimistorakennuksen julkisivu (täytekuva)

Mukavat vuokra-asunnot Vermonniityssä – Leppävaaran kupeessa

Espoon Leppävaaran kupeessa sijaitsee Vermonniityn asuinalue. Vermonniittyyn houkuttelevat loistava sijainti sekä liikkumisen että palvelujen näkökulmasta. Alue koostuu pääosin uudisrakennuksista. Myös vuokra-asunnot Vermonniityssä edustavat uutta rakennuskantaa.  Alueen ilme on puistomainen ja viheralueista pidetään hyvää huolta. Laajalahden ulkoilualue merenrantoineen tarjoaa loistavat puitteet lenkkeilyyn. Vermonniityssä lapsiperheille löytyy vuonna 2019 avattu päiväkoti. Koululaisille avataan Majurinkadulle Perkkaan koulu syksyllä 2022.

Leppävaaran välitön läheisyys tuo Vermonniityn asukkaille palvelut ja liikenneyhteydet todella lähelle kuitenkin niin, että pihapiirissä säilyy oman kodin rauha. Leppävaaran asema on kävelymatkan päässä ja Sellosta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut niin arkeen kuin juhlaan: marketit, erikoisliikkeet, kahvilat, ravintolat ja elokuvateatteri – unohtamatta Sellosalia.

Hyvät yhteydet parantuvat entisestään

Leppävaaran Perkkaaseen kuuluva Vermonniitty sijaitsee lähellä Espoon ja Helsingin rajaa. Vermonniitystä on sujuvaa liikkua kaikkialle. Junarata, Kehä I ja Turunväylä takaavat nopeat yhteydet joka suuntaan niin fillarilla, julkisilla kuin autollakin. Junamatka Leppävaaran asemalta Helsinkiin taittuu alle vartissa, Haaga-Helian Pasilan kampukselle on 12 minuuttia. Pääseepä Leppävaarasta myös kaukojunalla Turkuun! Pyörämatka Helsinkiin taittuu puolessa tunnissa, Aalto-yliopistolle noin vartissa ja Laurea ammattikorkeakouluun jopa viidessä minuutissa. Lisäksi Vermonniityn läpi menee suora bussi Laurealle ja kehä 1:llä kulkeva Jokerilinja 550 nopeuttaa poikittaisliikennettä ja vie Aaltoon kymmenessä minuutissa.

Raide-Jokerin myötä Vermonniityn vuokra-asuntojen  yhteydet parantuvat entisestään. Liikkumisen mukavuuden lisäksi uusi raitiotie parantaa merkittävästi reitin varrella sijaitsevien alueiden palveluita ja työmahdollisuuksia. Nykyisiä raitiovaunulinjoja nopeampi Raide-Jokeri pysähtyy Perkkaan ja Vermonniityn alueella kolmella pysäkillä. Raide-Jokerin työt etenevät aikataulussa ja näillä näkymin sinivihreiden raitiovaunujen odotetaan liukuvan Vermonniityn läpi tammikuussa 2024.

Aktiivinen vapaa-aika ja harrastamisen helppous

Vermonniitty on monella tapaa ihanteellinen ja uniikki asuinalue. Siellä on helppo elää aktiivista elämää ja harrastaa monipuolisesti. Vermonniitty sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Laajalahden ulkoilualueesta ja merenrannasta. Talin viheralueet, mm. frisbeegolf-puisto, ja Vermon ravirata ovat lähellä. Alueen oman, viehättävän Monikonpuron solinasta pääset nauttimaan ihan kotikulmilla. Aktiivisia koiria ja koiranomistajia ilahduttaa Vermonpuiston koirapuisto.

Myös Tarvaspään upeat maisemat siintävät vain 1,5 kilometrin päässä. Tarvaspäässä sijaitseva Akseli Gallen-Kallelan museo ja kahvila ovat mukava retkikohde. Villa Elfvikin luontotalossa pääset tutustumaan Espoon monimuotoiseen luontoon ja saat vinkkejä kestävään elämäntapaan. Luonnonsuojelualueiden keskellä sijaitsevaan jugendhuvilaan on vapaa pääsy.

Alueen toisella laidalla sijaitsevat puolestaan Leppävaaran urheilupuisto, maauimala, seikkailupuisto ja kilometrien mittaiset ulkoilureitit. Lapsiperheille, liikunnallisille ihmisille ja esimerkiksi hevosharrastusten ystäville Vermonniitty on erinomainen valinta. Korkeatasoisessa Sellosalissa pääset nauttimaan monipuolisesta konsertti- ja esittävän taiteen tarjonnasta.

Vermonniityssä on kaikkea oikeassa suhteessa.

Toimistorakennuksen julkisivu (täytekuva)

Vermonniityn alue

Vuokra-asunnot Vermonniityssä

Asunto Oy Espoon Loru >
Kaarlo Sarkian katu 1 

Asunto Oy Espoon Oodi >
Kaarlo Sarkian katu 8

Asunto Oy Espoon Perilänniitty >
Perilänniitty 2

Asunto Oy Espoon Anna Sahlsténin katu 10 >
Anna Sahlsténin katu 10

Asunto Oy Espoon Onnenapila >
Perkkaantie 3