Marianne viihtyy työssään ja arvostaa Vermonniityn keskeistä sijaintia ja rauhaa

Toimistorakennuksen julkisivu (täytekuva)

Rettan asuntovuokrauksen vuokravälittäjä Marianne Bamberg haaveili jo peruskoulussa kiinteistöalasta ja vuokravälittäjän työstä. Hän on toiminut 2,5 vuotta välittäjänä ja suorittaa työn ohessa tradenomin opintojaan. Marianne aloitti työt Järvenpäässä ja Hyvinkäällä, mutta siirtyi kesän 2021 alussa Helsingin hektiseen toimipisteeseen. Helsingin toimipisteestä hän välittää myös Espoossa, muun muassa Vermonniityssä sijaitsevia vuokra-asuntoja. 

Marianne on viihtynyt työssään todella hyvin. Vuokravälittäjän työssä yhdistyy asiakaspalvelu ja tulostavoitteellisuus, minkä lisäksi työ on monipuolista, vaihtelevaa ja kaikki päivät ovat erilaisia. Lisäksi työn organisoinnista saa päättää pitkälti itse – tämän parempaa toimenkuvaa en äkkiseltään keksi, Marianne toteaa.

Vermonniitty on uusi ja rauhallinen alue, jonka vieressä Leppävaaran kattavat palvelut

Marianne pitää Vermonniityn parhaina puolina sitä, että Leppävaaran palvelut ovat lähellä, mutta alueella on kuitenkin oma rauha. Aina hänen käydessään Vermonniityssä ympäristö näyttää rauhalliselta ja siistiltä, mikä tekee alueesta sopivan myös lapsiperheille. Ja lapsiperheitä varmasti kiinnostaa Kaarlo Sarkian kadun ja Perilänniityn väliin valmistunut iso, kaikille avoin Perilän leikkipuisto, Marianne kertoo. Alue on kiinnostava myös koiranomistajille. Vermonniitty alueena on lemmikkiystävällinen, ja paikan kruunaa kävelymatkan päässä sijaitseva sijaitseva, paljon pidetty Vermonpuiston koirapuisto.

Rettan vuokraamat taloyhtiöt ovat hyvin hoidettuja ja rauhallisia, mikä on mukavaa välittäjällekin, Marianne kiittelee. Rettan asuntovuokrauksen kohteiden ympärillä olleet rakennustyöt ovat valmistumassa. Onkin kiinnostavaa nähdä, miten alue vielä kehittyy, miettii Marianne. Moneen uudisalueeseen verrattuna Vermonniityssä on myös hyvä tilanne parkkipaikkojen suhteen. Tähän mennessä parkkihalleissa on aina ollut saatavilla vapaita autopaikkoja. 

Helpot julkiset yhteydet korkeakouluihin ja Helsingin keskustaan

Vermonniitystä asunnon vuokranneilla asiakkailla on paljon hyvää kerrottavaa Vermonniitystä. Erityisesti siisteys, rauhallisuus ja hyvät kulkuyhteydet ovat korostuneet palautteissa. Alue palvelee erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoita, sillä noin 10 km säteellä sijaitseville Aallon, Laurean ja Haaga-Helian kampuksilleon toimivat kulkuyhteydet. Vermonniitty on kiinnostanut alueena myös Helsingissä ja lähiseuduilla olevissa yrityksissä työskenteleviä; alue sijoittuukin ihan kävelymatkan päähän monista it-alan yrityksistä.

Myös suhteellisen uusi asuntokanta ja itse asuinaluekin houkuttavat. Vaikka Vermonniitty on uusi alue, on Perkkaa-Vermo ry:n asukasyhdistyksellä ollut toimintaa jo puoli vuosisataa. Asukkaiden vuorovaikutus luo yhteisöllisyyttä ja viihtymistä ympäristössä. Eikä pidä unohtaa, että Vermonniityssä on todella hyvät ulkoilumahdollisuudet ja merenranta lähellä.