Unelmiesi vuokrakoti Jyväskylän keskustasta

Toimistorakennuksen julkisivu (täytekuva)

Asunto Oy Jyväskylän Kauppakatu 24-26

Tätä lähemmäs Jyväskylän keskustaa on hankala päästä! Entisiin toimistotiloihin tehdyistä huoneistoista löytyy hurmaavia yksityiskohtia, kuten esimerkiksi pylväitä. Kohteesta löytyy monella eri pohjaratkaisulla olevia yksiöitä sekä kaksioita. Osassa huoneistoja on oma parveke ja osassa myös oma sauna. Huoneistot yllättävät valoisuudellaan. Integroitu kylmälaite yhtenäistää huoneiston ilmettä. Astianpesukone kuuluu myös huoneistojen varusteluun ja kylpyhuoneet ovat kokonaan laatoitettuja, pyykinpesukonekytkennällä. Huoneistoihin on valittu neutraaleja sävyjä, ja lattiamateriaalina on kaunista ja kestävää vinyylilankkua.

Löydä uusi kotisi täältä >>

Tämä kohde sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa, Kompassin vieressä.

Retta (logo)

Hissillä pääsee huoneistoista melkein suoraan hoitamaan arjen perustarpeet, sillä kauppakeskus Sokkarista löytyy ruokakauppa, tavaratalo Sokos sekä muita erikoisliikkeitä. Taloyhtiöllä on myös viehättävä kattoterassi, josta avautuu maisemat kaupungin ylle. Asuntojen ikkuna- ja parvekemaisemat ovat kaupunkimaiset, mutta luonnosta pääsee nauttimaan Harjun tai rantaraitin reiteille. Tutustu viehättäviin asuntoihin ja löydä omasi!

MUTKATON KOTI Haluamme tehdä sinulle asunnon valinnan, muuton ja tietysti itse asumisen mahdollisimman helpoksi. 

LähiTapiolan Mutkaton koti -vuokra-asuntoihin lemmikkisi ovat sydämellisesti tervetulleita. Tarjoamme myös muita etuja kuten edulliset vuokravakuudet sekä maksuttoman 50M laajakaistan. Tutustu kaikkiin arkeasi helpottaviin etuihimme osoitteessa mutkatonkoti.fi. Tervetuloa Mutkattomaan kotiisi! Oikeudet muutoksiin pidätetään. Lopulliset vuokrausehdot ja maksujen määrät sovitaan aina vuokrasopimuksessa. Markkinoinnissa näkyvät valokuvat ovat vastaavasta asunnosta kohteessa, eivätkä ole välttämättä tarkastelemastanne huoneistosta. Asunnoissa voi olla pieniä eroavaisuuksia ikkunamaisemien ja kylpyhuoneiden osalta.

Katso vapaat huoneistot ja vuokraa omasi >>