Asuinaluetestin profiilit, lue lisää omasta profiilistasi

Tilaa arvostavat omakotitalohaaveilijat

Viihdyt rauhallisella asuinalueella, muttet halua tinkiä palvelutarjonnasta ja toivot, että tarvittavat peruspalvelut löytyisivät läheltä. Arvostat hyviä ulkoilumahdollisuuksia ja luonnon läheisyyttä, ja varsinkin metsä on sydäntäsi lähellä toimien sinulle tärkeänä virkistäytymispaikkana.

Oma piha on sinulle tärkeä ja tarvitset enemmän tilaa ympärillesi kuin muut asukasprofiilit. Haluat asettua yhdelle asuinalueelle pidemmäksikin aikaa, joten toivot, että alue on viihtyisä ja elämäntilanteeseesi sopiva. Et ole yhtä kiinnostunut alueesi maineesta kuin muut profiilit – sinulle on tärkeintä, että itse 

Mainetietoiset nautiskelijat

Viihdyt rauhallisella ja arvostetulla asuinalueella. Haluat satsata asumiseen ja pidätkin tärkeänä, että kotisi on sinulle myös onnistunut sijoitus, ja että sen arvo kasvaa ajan myötä. Arvostat hyviä ulkoilumahdollisuuksia ja toivot, että puiston sijaan kotisi läheltä löytyy metsäisiä virkistysalueita ja lenkkeilypolkuja.

Tunnet olosi kotoisaksi, kun naapurisi ovat kanssasi samanhenkisiä ja asuinalue näyttää siistiltä ja kauniin viimeistellyltä. Et kaipaa muutoksia, vaan arvostat hyvämaineista, rakentamisen osalta valmista asuinaluetta. Oman pihan tarjoama rauha on sinulle tärkeää. Vapaa-ajallasi et välttämättä kaipaa niin paljon aktiivista tekemistä kuin muut profiilit, vaan nautit siitä, että asuinalueesi mahdollistaa rauhallisen oleskelun ja rentoutumisen esimerkiksi hyvän ruoan tai kulttuurin parissa.

Metropoliasujat

Pidät kaupunkiasumisesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Viihdyt eläväisellä alueella ja toivot, että asuinalueellasi on runsaasti aktiviteetteja, kuten ravintoloita, kulttuuria ja erilaisia tapahtumia. Vaikka kaipaatkin asuinalueeltasi vauhdikkaampaa menoa kuin muut profiilit, arvostat sitä, että tarvittaessa pääset helposti myös luonnon helmaan rauhoittumaan.

Viihdyt kaupungin sykkeessä, hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella. Olet tottunut siihen, että kaikki tarvitsemasi palvelut löytyvät kätevästi aivan kotisi vierestä.
Olet avarakatseinen, eikä sinua häiritse, vaikka naapurisi eivät olisi samanlaisia tai samassa elämäntilanteessa kuin sinä. Ihmisten erilaisuus ja erilaiset elämäntavat ja -tilanteet ovat mielestäsi suuri rikkaus.
Olet sitä mieltä, että vaihtelu virkistää. Kaipaat enemmän vaihtelua kuin muut profiilit, etkä välttämättä halua asettua samalle alueelle kovin pitkäksi aikaa, jos kiinnostavia mahdollisuuksia avautuu muualta.

Urbaanit aktiivit

Viihdyt ympäristössä, joka on eläväinen ja kaipaat muita profiileja enemmän aktiivista puuhailua myös vapaa-ajallasi. Arvostat hyvien ulkoilumahdollisuuksien ja lähipuistojen lisäksi myös monipuolisia sisäliikuntapaikkoja ja haluat päästä osallistumaan aktiiviseen kerho- tai harrastustoimintaan. Nautit monipuolisesta tekemisestä: vaihtelevien liikuntamahdollisuuksien lisäksi viihdyt ravintolaillallisen ääressä ystävien kanssa tai hyvän elokuvan parissa elokuvateatterissa. Haluat asettua asuinalueellesi pidemmäksi aikaa ja päästä tutustumaan naapureihisi. 

Viihdyt parhaiten hyvämaineisella alueella; toivot ympäristön olevan siisti ja hyvin hoidettu. Oma piha on sinulle tärkeä ajanviettopaikka ja turvallinen leikkiympäristö lapsille. Aivan kodin vieressä sijaitsevat peruspalvelut eivät ole sinulle välttämättömyys, vaan olet valmis hakemaan tarvittavat palvelut kauempaakin, esimerkiksi kauppakeskuksesta, jonne kaikki ostokset on helppo keskittää.