Veräjämäki

Veräjämäki on pientalovaltainen alue Oulunkylässä. Runkolinja 550 tarjoaa hyvät liikenneyhteydet ja sillä pääsee sujuvasti esimerkiksi Oulunkylän rautatieaseasemalle.

Läheisestä Ogelin liikekeskuksesta löytyvät peruspalvelut, kuten apteekki, kampaaja sekä lähikauppa. Suuremmat kauppakeskukset sijaitsevat hieman kauempana, mutta kuitenkin hyvien julkisen liikenteen kulkuyhteyksien päässä: matka kauppakeskus Kaareen kestää alle puoli tuntia, Arabian kauppakeskukseen pääsee alle 20 minuutissa ja keskustan palveluiden ääreen matka hujahtaa puolessa tunnissa. Alue sopii hyvin sinulle, jos kivenheiton päässä sijaitsevat kattavat palvelut eivät ole sinulle välttämättömyys, vaan olet valmis keskittämään kauppareissujasi.

Veräjämäen rauhallisia pikkukatuja pitkin on mukava lenkkeillä, ja läheltä Maunulasta avautuvat myös Keskuspuiston metsäpolut. Vantaanjoen rannassa kulkee myös useita lenkkeilypolkuja ja joen uomassa sijaitseva Pikkukosken uimaranta kioskeineen tarjoaa erinomaiset puitteet rauhallisesta kesäpäivästä nautiskeluun.