Vanha Munkkiniemi

Meren läheisyys, hyvät kulkuyhteydet ja vehreät puistot tekevät Vanhasta Munkkiniemestä viihtyisän asuinalueen. Terveyskeskusta lukuun ottamatta kaikki palvelut löytyvät läheltä, lisäksi alueella sijaitsee useita houkuttelevia kahviloita ja ravintoloita.

Munkkiniemen rauhasta pääset Helsingin keskustan vilinään vain kahdessakymmenessä minuutissa, joko bussilla tai raitiovaunulla. Yhteydet ovat hyvät moneen suuntaan: kauppakeskus Selloon Espooseen matka kestää vain vähän yli vartin, ja Vantaalle Tikkurilaan tai Itä-Helsingin kauppakeskus Itikseen pääsee noin 40 minuutissa.

Vanhan Munkkiniemen puistot tarjoavat kesäisin kauniin ympäristön piknikeille ja rauhalliseen oleskeluun. Munkinpuistossa voit käyskennellä kävelyreittejä pitkin, pelata frisbeegolfia tai ulkoilla lemmikkisi kanssa koirapuistossa. Kasinonpuistossa voit ihailla merimaisemaa tai nauttia Cafe Torpanrannan antimista. Vanhan Munkkiniemen eteläosassa sijaitsevasta Sigurd Steniuksen puistosta löytyvät tenniskentät. Lisäksi useat muut pienemmät puistoalueet sopivat loistavasti ulkoiluun.