Puotinharju

Puotinharjun vahvuuksia ovat toimivat liikenneyhteydet sekä monipuoliset palvelut. Puotinharjussa sijaitsevat muun muassa Itäkeskuksen uimahalli ja Puotilan metroasema, lisäksi sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee kauppakeskus Itis, Myllypuron liikuntapuisto ja kulttuurikeskus Stoa.

Puotinharju sopii asumisen helppoutta arvostavalle: alueen asuntokanta koostuu pääasiassa kerrostaloista, joten lumitöistä tai huoltotoimenpiteistä ei tarvitse huolehtia itse. Kauppakeskus Itis palveluineen sijaitsee aivan vieressä ja kulkuyhteydet ovat loistavat: matka Itäkeskuksen metroasemalta Kamppiin taittuu vartissa. Kun kaikki tarvittava löytyy läheltä, arki sujuu vaivattomasti.

Vaikka Puotinharju on melko tiiviisti rakennettu asuinalue, on luonto silti lähellä. Myllypuron suunnalla liikuntamahdollisuudet ovat monipuoliset; Myllypuron liikuntapuistossa voit harrastaa useita sisä- ja ulkolajeja ja Myllypuron ympäristön metsäpoluilla on mukava lenkkeillä. Myös Marjaniemi rantoineen ja merellisine maisemineen sijaitsee Puotinharjun lähellä.