Pukinmäki

Juna-aseman sekä useiden bussilinjojen ansiosta Pukinmäestä on erinomaiset kulkuyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Peruspalvelut, kuten ruokakaupat ja kirjasto ovat lähellä ja alueelta löytyy useita päiväkoteja sekä peruskoulu. Pukinmäen urheilupuisto sekä Vantaanjoen ulkoilumaastot tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen harrastamiseen.

Pukinmäen aseman lähettyviltä löytyvät päivittäin tarvittavat peruspalvelut, kuten lähikauppa ja apteekki. Junamatka Malmille, jossa isommat ruokakaupat ja kattavammat palvelut sijaitsevat, kestää vain pari minuuttia ja alle kahden kilometrin matkan polkee nopeasti pyörälläkin. Junamatka Helsingin keskustaan kestää noin vartin, joten kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä ja helposti saatavilla.

Pukinmäen liikuntapuistosta löytyvät kuntolaitteet, sählykaukalot, tenniskenttä, yleisurheilukenttä ja jalkapallonurmet. Lisäksi talvisin löytyvät jääkentät sekä kaunoluistelua että jääkiekkoa varten. Liikuntapuiston erikoisuutena on parkour-alue. Pukinmäen ympäristö sopii hyvin myös lenkkeilijälle ja kesäisin on mukava käydä pulahtamassa Vantaanjoessa vaikka kesken lenkin.