Pihlajisto

Pihlajisto on 1970-luvulla rakennettu tiivis lähiö ja sen keskustassa sijaitseva ostoskeskus tarjoaa asukkaille peruspalvelut. Kattavammat Viikin palvelut löytyvät kävelyetäisyyden päästä ja julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät tiheästi kulkevien bussien ansiosta. Myös ulkoilumaastot ovat alueella ja sen läheisyydessä monipuoliset.

Läheiset Vantaanjoen viheralueet sopivat loistavasti ulkoiluun. Joenvartta pitkin pääsee Pikkukosken viihtyisälle uimarannalle, joka on kesäisin suosittu virkistäytymispaikka siistin hiekkarannan sekä pienen kioskin ja sen antimien ansiosta. Voit suunnata myös kohti Viikinrantaa ja Lammassaaren pitkospuita ja päästä nauttimaan saaren ainutlaatuisesta rauhasta.

Kerrostalovaltaisen asuntokantansa vuoksi Pihlajisto sopii asumisen helppoutta arvostavalle. Lumitöitä ei kerrostalossa tarvitse tehdä itse, ja useimmat huoltotyötkin hoitaa isännöitsijä. Vaikka rakentaminen on tiivistä ja naapurit lähellä, alue on rauhallinen ja halutessasi pääset helposti luonnon helmaan rentoutumaan.