Maunula

Maunula on pääasiassa 50-luvulla rakennettu Helsingin kaupunginosa. Julkisen liikenteen yhteydet ovat kohtuullisen hyvät, sillä alueella liikennöi useita bussilinjoja, joilla pääsee myös Käpylän, Ilmalan ja Huopalahden rautatieasemille. Maunulasta löytyy useita päiväkoteja, kirjasto, ruokakauppa, ylä- ja ala-aste sekä lukio. Harrastusmahdollisuudet ovat alueella monipuoliset.

Maunulasta pääset kulkemaan bussilla vaivattomasti moneen suuntaan ja vuorovälit ovat melko lyhyet. Helsingin keskustaan, Itikseen, Leppävaaraan tai kauppakeskus Jumboon Vantaalle matka kestää noin puoli tuntia, omalla autolla jopa vähemmän.

Maunulassa puitteet monipuoliseen harrastamiseen ovat erinomaiset. Keskuspuistoon kuuluva Maunulanpuisto tarjoaa useiden kilometrien pituisen lenkkeilypolkuverkoston ja talvella alueella ylläpidetään hiihtolatuja. Maunulan liikuntahallissa pääset harjoittamaan kamppailulajeja, pelaamaan tennistä, koripalloa, salibandya tai muita palloilulajeja, kehittämään voimatasoasi kuntosalilla tai treenaamaan tarkkuutta ampumaradalla. Lisäksi Pirkkolan liikuntapuisto sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä.