Malminkartano

Malminkartanon alueella asuintalot ovat pääasiassa matalia kerrostaloja sekä rivitaloja, myös jonkin verran omakotitaloja. Ulkoilumahdollisuudet ovat alueella erinomaiset: alueella sijaitsee useita puistoja sekä Helsingin korkein kohta, Malminkartanonhuippu, jonka ympäristössä risteilevät lenkkipolut ovat ulkoilijoiden suosiossa. Apteekki, lähikaupat, koulut ja kirjasto löytyvät aivan vierestä ja julkisen liikenteen yhteydet ovat sujuvat Malminkartanon rautatieaseman ansiosta.

Malminkartanon vahvuuksiin kuuluvat sen erinomaiset ulkoilualueet. Malminkartanonhuippu, sen laelle johtavat 426-askelmaiset portaat sekä sen ympäristön ulkoilureitit tarjoavat mahdollisuuden kovaankin treeniin tai rentoon ulkoiluun. Lisäksi useat puistoalueet, kuten Piianpuisto, Kaarnapuisto ja Kaarelanpuisto tuovat miljööseen vaihtelevuutta.

Malminkartanossa et välttämättä tarvitse autoa, sillä julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset moneen suuntaan. Myyrmäki kattavine palveluineen sijaitsee vain parin kilometrin päässä, joten junamatka kestää vain kaksi minuuttia ja pyörälläkin pääsee kätevästi perille. Leppävaaraan tai Helsingin keskustaan matka kestää parisenkymmentä minuuttia ja junia kulkee tiheästi myös viikonloppuisin.