Mäkkylä

Mäkkylä on rauhallinen, kehittyvä alue, joka on kävelymatkan päässä kauppakeskus Sellosta ja sen tarjoamista monipuolista palveluista. Mäkkylän ja Leppävaaran asemilta on loistavat kulkuyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Alueella rakentaminen on melko väljää ja luonto alkaa heti asuinalueiden vierestä.

Leppävaaran kauppakeskus Sello sijaitsee vain parin kilometrin päässä, ja matka taittuu kätevästi junalla, bussilla, pyörällä tai jopa kävellen. Helsingin keskustaan pääsee alle puolessa tunnissa, samoin Myyrmäkeen. Tikkurilaan matka kestää julkisilla noin 35 minuuttia. Rauhallisuudestaan huolimatta Mäkkylästä on sujuvat yhteydet moneen suuntaan.

Mäkkylässä luonto on lähellä. Tämä sekä lisää alueen viihtyisyyttä, että mahdollistaa ulkoilun vaihtelevassa maastossa. Leppävaaran urheiluhalli, sen monipuolinen lajitarjonta sekä sen ympäristön kuntoradat sijaitsevat kahden kilometrin päässä. Myös Talin liikuntapuisto jalkapallohalleineen, frisbeegolf-ratoineen ja lenkkeilyreitteineen sijaitsee lähellä, vain muutaman kilometrin päässä.