Kuninkainen

Espoon Kilossa sijaitseva rauhallinen asuinalue, joka on useiden päiväkotiensa ja lähellä sijaitsevien koulujen ansiosta erityisesti lapsiperheiden mieleen. Leppävaaran palvelukeskittymään pääsee kätevästi junalla Kilon tai Keran asemalta.

Kuninkainen on rauhallinen ja vehreä asuinalue, jossa lähipalveluita on hyvin niukasti. Leppävaaran kauppakeskus Sello useine liikkeineen ja vapaa-ajanpalveluineen sijaitsee kuitenkin vain muutaman kilometrin päässä. Kuninkaisista pääsee Selloon noin vartissa joko junalla tai bussilla, riippuen siitä, missä päin aluetta asuu. Kolmen kilometrin mittainen matka taittuu tarvittaessa pyörälläkin, ja omalla autolla olet hetkessä perillä Leppävaaran palvelukeskittymässä.

Kuninkaisten rauhallisilla kaduilla on mukava lenkkeillä, ja myös naapurikaupunginosassa Karakalliossa luonto on lähellä ja ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät. Leppävaaran puolella metsikköä halkovat, useat erimittaiset kuntoradat toimivat myös erinomaisena kuntoilu- ja virkistyspaikkana Kuninkaisten asukkaille.