Kumpula

Yhteisöllisyyttä idyllisessä puutalomiljöössä tai modernia kerrostaloasumista Kampuksenmäellä. Lapsiperheiden unelma-alue, jossa naapurit tuntevat toisensa, ja vanhanajan kylähenki on vielä voimissaan. Arabian kauppakeskuksen palvelut aivan vieressä.

Kumpulassa viihtyvät monenikäiset. Helsingin yliopiston Kumpulan kampus ja muut lähialueen oppilaitokset houkuttelevat alueelle opiskelijoita, ja rauhallisella seudulla viihtyvät myös lapsiperheet. Alueella on useita viihtyisiä päiväkoteja,  ja kaikenikäiset arvostavat läheltä löytyviä ja kattavia Arabian ostoskeskuksen palveluita. Ostoskeskuksen tarjontaan kuuluvat ruokakauppojen lisäksi muun muassa ravintolat sekä vaatekaupat.

Vaikka Kumpula sijaitsee keskustan kupeessa, puutalojen reunustamilla kaduilla ja Kumpulanlaakson ulkoilu- ja virkistysalueella vallitsee rauha. Kumpulanlaaksossa viihtyvät etenkin lenkkeilijät ja koiranulkoiluttajat, ja Kumpulan maauimala on kesäisin varsinkin lapsiperheiden suosiossa. Myös Kasvitieteellinen puutarha sekä sen vierestä avautuva siirtolapuutarha ovat tutustumisen arvoisia alueita.