Keski-Vuosaari

Alueesta käytetään myös nimeä Vanha Vuosaari. Kaunista ja vihreää seutua, jonka reunamilta avautuvat loistavat ulkoilumaastot. Peruspalvelut ovat lähellä ja metrolla hurauttaa kätevästi keskustaan.

Alueen pohjoispuolella sijaitseva Mustavuoren luonnonsuojelualue useine polkuineen tarjoaa hyvät puitteet lenkkeilyyn tai hiihtämiseen. Luonnonsuojelualueen kupeessa sijaitsevasta Vuosaaren täyttömäestä on vuosien saatossa ja maisemoinnin myötä tullut suosittu ulkoilualue. Huipulta avautuvat mahtavat näkymät moneen suuntaan. Myös Uutelan luonnonsuojelualue Keski-Vuosaaren eteläpuolella sopii loistavasti ulkoiluun. Innokas pyöräilee polkee Vuosaaresta kätevästi vaikka Porvooseen saakka.

Rauhallinen, kerrostalovaltainen Keski-Vuosaaren asuinalue sopii niin lapsiperheille, opiskelijoille kuin eläkeläisillekin, sillä peruspalvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet ovat hyvät. Kauppakeskus Itikseen matka  kestää bussia ja metroa käyttämällä parikymmentä minuuttia, ja sieltä matkaa on tarvittaessa helppo jatkaa Helsingin keskustaan saakka.