Kannelmäki

Kannelmäessä sekä luonto että palvelut ovat lähellä. Kauppakeskus Kaaressa tehdyn ostosreissun jälkeen voit suunnata Kaarelanpuiston ulkoilualueen lenkkipoluille rentoutumaan. Junarata tarjoaa nopean yhteyden keskustaan.

Vaikka Kannelmäki on asuinalueena rauhallinen, kulkuyhteydet ovat sujuvat moneen suuntaan ja palveluiden ääreen pääsee helposti. Sekä Kamppiin että kauppakeskus Selloon pääsee julkisillakin parissakymmenessä minuutissa, omalla autolla nopeamminkin. Lisäksi Kannelmäen asukkaita palvelee kauppakeskus Kaari ja siellä sijaitseva Suomen suurin Prisma. Rauhallinen Kannelmäki erinomaisine kulkuyhteyksineen houkuttelee alueelle niin lapsiperheitä, opiskelijoita kuin eläkeläisiäkin.

Kannelmäessä ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset. Kaarelanpuistossa alueen pohjoispuolella voit lenkkeillä metsämaisemissa tai ottaa ratsastustunnin hevostalleilla. Mätäjoen ympäristöstä löytyy myös hyviä lenkkipolkuja, ja jos jatkaa Kannelmäestä kohti etelää, avautuvat lenkkeilijälle myös Keskuspuiston reitit.