Kaivoksela

Siisti ja rauhallinen asuinalue Myyrmäen itäpuolella. Päivittäiset ostokset on helppo hoitaa läheisessä kaupassa ja iltalenkille pääsee Vaskivuoren tai Mätäojan ulkoilumaastoihin, jotka sijaitsevat kerrostaloalueiden välittömässä läheisyydessä. Hämeenlinnanväylän kupeessa sijaitsevalta alueelta on hyvät liikenneyhteydet moneen suuntaan.

Alueen kaksi ruokakauppaa sekä huoltoasema takaavat sen, että päivittäistavarat on helppo hankkia läheltä. Lisäksi kauppakeskus Myyrmanni kattavine palveluineen sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä, ja sinne pääsee näppärästi joko autolla, bussilla tai vaikka kävellen. Lapsiperheille koulu, päiväkoti ja neuvola ovat lähellä.

Hämeenlinnanväylän toisella puolella, vain noin kilometrin päässä Kaivokselasta sijaitsee Vetokannaksen uimaranta, jossa on mukava viettää kesäpäivää. Rannalta matkaa voi jatkaa Pitkäkosken ulkoilumajalle, josta avautuvat metsässä risteilevät lenkkipolut ja Keskuspuiston ulkoilureitit. Myös Kaivokselan eteläpuolella sijaitsevassa Malminkartanossa lenkkeilymaastot ovat erinomaiset.