Jätkäsaari

Kehittyvä alue, jonka palvelutarjontaan kuuluvat niin ruokakauppa, kioski, posti, ravintolat kuin päiväkoditkin. Rannalla pääset ihastelemaan merimaisemaa ja myös Hyväntoivonpuistossa on mukava käyskennellä. Jätkäsaaressa sijaitsee myös matkustajasatama, jonka tiheiden laivayhteyksien ansiosta päiväretki Tallinnaan onnistuu helposti.

Koko Jätkäsaaren alue on voimakkaan muutoksen alla ja rakentaminen edistyy kovaa vauhtia. Alueella on nousemassa runsaasti uusia asuinrakennuksia. Rakentaminen on melko tiivistä ja umpikorttelit muodostavat suojaisia pihoja. Pääkaduille kaavaillaan viihtyisiä kahviloita ja alueen palvelutarjonnasta on tulossa monipuolinen: alueelle on rakenteilla kunnallisten ja kaupallisten palveluiden keskittymä, kaksi peruskoulua ja useita päiväkoteja.

Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Raitiovaunu kuljettaa Kamppiin 10 minuutissa ja Rautatientorille vartissa. Keskustasta pääseekin kätevästi liikkumaan mihin suuntaan tahansa: Itäkeskukseen, Leppävaaraan tai Tikkurilaan pääsee parhaimmillaan vartissa. Parin kilometrin matkan keskustaan kulkee helposti myös pyörällä tai tarvittaessa vaikka kävellen.