Herttoniemenranta

Tiivisti rakennettu, melko uusi kerrostaloalue, jonka useat puistoalueet tuovat kuitenkin vehreyttä katukuvaan. Useat päivittäistavarakaupat, viihtyisät ruokaravintolat sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät asumisesta miellyttävää. Herttoniemenrannan liikuntahalli, urheilupuisto sekä vaihtelevat ulkoilureitit mahdollistavat aktiivisen harrastamisen.

Metroa ja bussia käyttämällä pääset Rautatientorille noin puolessa tunnissa ja kauppakeskus Itikseen matka taittuu 20 minuutissa.  Myös Vantaan suuntaan pääsee halutessaan helposti, esimerkiksi Tikkurilaan pääsee julkisilla noin 50 minuutissa.

Herttoniemenrannan asukkaille on tarjolla erinomaiset liikuntamahdollisuudet: alueella sijaitsee useita kuntosaleja ja liikuntahalli sekä liikuntapuisto, jotka tarjoavat puitteet useiden pallopelien ja esimerkiksi painin harrastamiseen. Herttoniemenrannan laajat ulkoilualueet ovat lenkkeilijöiden ja pyöräilijöiden suosiossa. Viikin peltomaisemat ja luonnonsuojelualue ovat lähellä, ja Herttoniemenrannan eteläosista avautuvat näkymät avomerelle. Rantaa pitkin, merimaisemaa ihastellen voi kulkea Marjaniemeen saakka.