Etelä-Leppävaara

Leppävaaran uudempi, modernimpi asuinalue, joka tarjoaa kaupunkimaista asumista kerrostalokortteleissa. Sellon kattavat palvelut sekä juna-asema aivan vieressä, mikä helpottaa arjen askareita. Hyvät harrastusmahdollisuudet.

Junamatka Leppävaarasta Rautatientorille taittuu noin vartissa, Myyrmäkeen pääsee noin kahdessakymmenessä minuutissa ja matka Itä-Helsinkiinkin taittuu 40 minuutissa. Leppävaaran kattavat palvelut tosin löytyvät aivan vierestä, joten kauemmas ei välttämättä edes tarvitse lähteä.

Etelä-Leppävaarassa sijaitsevan Sellosalin kulttuuri- ja tapahtumatarjonta on monipuolinen: jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Sellosaliin voit tulla nauttimaan joko klassisen tai populäärimusiikin konserteista, taidenäyttelyistä, elokuvanäytöksistä tai stand up-komiikasta. Myös lapset on huomioitu ja heille on omat tapahtumansa. Sellosalin läheisyydessä sijaitsee myös Sellon vapaa-ajan keskus, joka ravintoloineen, keilahalleineen ja elokuvateattereineen tarjoaa loistavat puitteet vapaa-ajan viettoon.